HomeActualitateDacă doriţi să nu revedeţi...

Dacă doriţi să nu revedeţi…

– După ce fii-miu mi-a dereglat programele TV, aruncând telecomanda în veceu, am observat, cu surprindere, că deţin în pachetul de programe un pacheţel mai întunecat, de la Bollywood. Bollywood Classic e un bol de curry indian deja digerat. Prin anii ’80. Am rămas stupefiat la un film cu muzică furată cu neruşinare de la Modern Talking. Refrenul cu Brother Louie suna ceva de genul Zubi Zubi Zubi! Sper ca Moculescu să fie cu ochii pe Calcutta, că sigur indienii i-au furat deja voma câştigătoare la Mamaia şi i-au făcut-o hit.

– Când văd ce replici şmecherite au filmele cu adolescenţi de pe Disney Channel şi ce bună e Selena Gómez (la cântat, normal!) realizez că eroul copilăriei mele, Pistruiatul, n-a umblat niciodată c-o fată. D-aia nu l-am mai văzut după film, fiindcă a fost închis pentru zoofilie cu câinele lui, Calu!

– La Kanal D a început „Draga mea prietenă”, o emisiune cu iz uşor lesbian, dar n-avem nimic împotrivă. Problema o să fie în perioada aceea a lunii, când Paula şi Cristina o să fie bosumflate şi plânse. Mă gândesc la perioada audienţelor lunare.

– Pe Antena 3 rulează reclamă la Artro Efervescent, un medicament băgat pe gât sclerozaţilor care se uită aici. Ceea ce e nedrept pentru celelalte categorii de telespectatori ai Antenei 3. Băgaţi şi batoane energizante pentru culturişti impotenţi, arpacaş pentru coliva predicatorilor reformaţi şi adrese de cantine gratuite pentru beneficiarii de locuinţe sociale!

– România TV ne dă Breaking News cu motiv de preinfarct: „Meteo, schimbări-şoc ale vremii! Bucureştenii vor fugi din oraş!! Amănunte la ora 15!!!”. La ora 15:30 încă picoteam ca Al Bundy în faţa ecranului, urmărind plictiseala de ştiri. Când au catadicsit să ne informeze, am aflat. Cică la sfârşitul secolului vor fi 45 de grade în Capitală. Mersi-bocu, nene Ghiţă! Păcat că la sfârşitul secolului România TV n-o să mai emită demult, fiind îngropată de prostie sub dealurile Moldovei.

– Mămăruţă şi Simona Gherle se întrec să ne aducă în primele lor emisiuni de toamnă diferiţi schilozi, fără mâini şi picioare, care fac totuşi diferite chestii şi bravo lor că reuşesc să le facă. Numai să nu ne obligaţi să ne uităm la ei. Aştept cu interes după-amiaza în care pe Happylica o să ia loc talentatul puşti fără cap. Invitatul potrivit pentru telespectatorul potrivit.

– Când mă sictiresc de posturile româneşti, schimb pe televiziunile adevărate, unde dau, de exemplu, de canalul Fine Living. Aici vin unii şi-ţi renovează casa ieftin, ca să arate ca alte 20 de milioane de sufragerii mobilate la IKEA. Ideea e că toţi muncitorii lor sunt nişte super-tipi haioşi, muncitori şi modeşti. E o ciorbă de emisiune. Să facă, dom’le, renovări filmate la noi! Să vezi zidari, tâmplari, zugravi şi electricieni în comă alcoolică, cum fac pereţi strâmbi şi fură materiale de rup. Ăsta reality real!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare