Delir în PSD! Buldogul Blaga, priponit în lesa controlului judiciar!

de Mihai Enciu , 29 septembrie 2016
Delir în PSD! Buldogul Blaga, priponit în lesa controlului judiciar!

Buldogul Vasile a fost pus în lesă de DNA pe motiv că a sifonat mălai la gri și negru în campania electorală. Fazele de antologie pe care le anchetează acum DNA datează din perioada 2011-2012, iar buldo-excavatorul Vasile este acuzat că ar fi zăbrelit vreo 700.000 de coco din cele 25 de milioane de lei atrași pentru finanțarea campaniei PDL.

Combinația descrisă de procurori s-a derulat în doi timpi. Într-o primă fază s-a numit pe post de director la o companie energetică națională un gigel de partid dispus să dea contracte unui fănel de aceeași culoare politică. Pe post de selecționer al celor doi șeptari de partid s-a aflat domnul primar „11 metri”, de la Piatra Neamț, adică dl. Penalti, pentru neinițiații în ale fotbalului. Din valoarea contractelor, care potrivit DNA se cifra la circa 25 de milioane de lei, primarul Penalti umfla între 10 și 25% drept comision de succes. O parte din bani ajungea la partid pentru campanie iar o alta se zăbrelea pentru acasă de către cei doi mari bărbați de stat.

Cum suspectul Penalti a avut și el niște contrăcțele urât mirositoare fiind vânzător de energie electrică taman ca Varanul, este de presupus că ancheta va analiza TOATE afacerile bazate pe bișniță cu purtători de sarcină cu deplasare dirijată. Adică ne așteptăm ca la beci să ajungă TOȚI mafioții care cumpărau energie electrică ieftină de la stat și o vindeau la privați sau tot la stat, dar mai scump. Pentru că absolut toți au decartat în mod similar la TOATE partidele.

Audiată în cauză doamna Lenuța Udrea s-a arătat surprinsă de priponirea buldogului liberal pe care-l credea imun la anchete. Apoi s-a exprimat că partidele făceau astfel de golănii deoarece aveau plafoane pentru donații și nu se puteau descurca altfel. Faptul că Vasilică (și nu numai el) a dus bani căcălău și pe acasă ne arată că coana Leana minte de îngheață apa. Realitatea este că din colecta pentru alegeri liderii partidelor strângeau mici averi. De exemplu Prostănacul, adică Mircea Geoană, a fost filmat când primea 5000 de euro de la coana Ana Bitch-all , bani care nu s-au regăsit ca donații în registrele PSD și pe care Mircică i-a dat soacră-sii, că-i lua hoașca tot mălaiul (zice lumea). Așa că d-aia venim și zicem: măi DNA, hai cu egalarea și umflați și un pesedist d-sta sărac și cinstit.

PS. Alooo, doamna doctor Laura, ia uitați la Dragnea, râde ca muta la prună acolo în spate! Dar să știți că și el a băgat câteva sute de mii de euro la PSD în 2009, la europarlamentare, drept contribuții de câte 10.000 de coco provenite de la mai mulți săraci de la el din județ. Sunați-ne că vă dăm noi Monitorul Oficial în care s-a publicat hoția. Sărut-mâna!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+