HomeActualitateDezmăț pe sticlă după modificarea legii audiovizualului

Dezmăț pe sticlă după modificarea legii audiovizualului

Pe șestache, guvernul Ponta a decis ieri că televiziunile trebuie să plătească amenzile date de CNA de abia după sentința definitivă a instanțelor. Și dacă cineva, încă, se mai întreabă cum s-a decis asta, vă spunem noi: metoda preferată a premierului – ordonanța de urgență. Ce-i drept, ne-am gândit că această nouă ordonanță este dată cu dedicație specială pentru Felix și acoliții lui. Dar ca să nu fim răutăcioși, hai să vedem ce se va întâmpla în toate televiziunile românești după această modificare.

  • Dana Grecu va putea, în sfârșit, să-și mai odihnească gura. În locul urletelor care au făcut-o celebră, ar putea să scoată la înaintare un decolteu mai generos. Să fie și ea în rând cu fetele de la „Dansez pentru tine”.
  • Cristoiu nu va trebui să se rezume la declarații despre cum Băsescu ar trebui să-i dea peste bot lui Ponta. Va putea face scenete și filmulețe explicite, fără să-și facă griji pentru tot soiu’ de amenzi nedrepte.
  • Mircea Badea va putea să se desfășoare cum n-a făcut-o niciodată până acum. Isteriile spontane ale lui Mircică vor trece la un alt nivel. Să vedeți atunci bălăcăreală în direct!
  • Dan Diaconescu va putea să-și organizeze propriile lui alegeri, în direct, începând de la intrarea în vigoare a legii până când va deveni președinte.
  • Măruță va putea să facă un întreg serial despre Oana și Mărioara Zăvoranu acum că țigăniile televizate sunt mult mai greu de amendat.
  • Capatos nu va fi deloc impresionat de această schimbare. El, oricum, arată și dă jos câți chiloți vrea el în timpul emisiunii.
  • Acum, fără restricții imediate, televiziunile vor putea să-și mărească ratingul invitându-l pe Becali să înjure femeile, minoritățile sexuale, etnice sau religioase. Dezmăț total!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare