HomeActualitateDin cauza riscului ca elevii să devină prea deștepți...

Din cauza riscului ca elevii să devină prea deștepți și să nu voteze PSD, școlile vor fi închise până în iunie!

Codul roșu instalat peste România încă din 11 decembrie, dar pe care, din cauza înapoierii tradiționale a poporului nostru, l-am resimțit abia acum, nu are de gând să ne părăsească. După ninsori abundente, țarul Putin face cinste zilele astea și cu niște geruri siberiene, urmând ca votca să ne-o procurăm singuri. Fiindcă afară e un frig de crapă pietrele și îngheață apele mai ceva decât dacă le-ar vorbi Ponta despre doctoratul lui sau Grindeanu despre cărțile pe care le-a scris cu mânuțele alea două, Primăria Generală a Capitalei a decis să ia măsuri radicale.

Astfel, școlile nu vor mai fi închise doar luni și marți, ci și miercuri, joi, vineri, și tot așa, până în iunie. Din câte am înțeles, de la corespondenții noștri speciali la Primărie, s-a pus problema că e prea frig ca elevii să mai iasă din case și să meargă la școală. ”Am decis că n-are niciun rost ca elevii de primară, gimnaziu, și liceu, ca și studenții, să mai meargă la cursuri. Pentru că, în definitiv, la ce le folosește să învețe? N-ați văzut ce tâmpiți a pus Dragnea în fruntea țării? Dacă vrei să devii cineva în România, tot ce ai de făcut este să lași școala baltă cât mai repede, căci prea multă învățătură reprezintă un dezavantaj major. Nici măcar director de școală nu mai poți ajunge, cu masterate și doctorate luate pe bune, așa că de ce atâta agitație cu reluarea cursurilor”, ne-au declarat surse din Primărie.

Pe de altă parte, se pare că nu doar oamenii din administrația locală, ci și noii guvernanți ar fi fost speriați de posibilitatea ca elevii să revină la școală: ”Pentru noi, e chiar periculos să învețe copiii carte. Ar învăța să citească, să scrie, să socotească și ar vedea că noi am promis că facem sute de kilometri de autostradă și de fapt facem zero, iar zero e mai mic decât câteva sute. Ce le trebuie lor să știe asta? Nu e mai bine să stea acasă, să asculte o manea, să vadă o telenovelă, să ronțăie niște semințe?”. Solicitate să spună când se vor relua cursurile, sursele au declarat: ”Acum e foarte frig, deci nu putem deschide școlile. Pe urmă vine primăvara, e ciormoleață, mizerie, vânt, ploaie, de asemenea e mai bine să stea copiii acasă. Și pe urmă vine vara, caniculă, transpirație, aglomerație, deci o să ținem școlile închise și atunci. Nu le vom deschide decât la final de iunie, să vină loazele la bac, unde promitem că vom scoate camerele de supraveghere. Păi ce, vreți să rămână doamna Cati și fabricile de diplome de la parti fără mușterii?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare