Din cauza riscului ca elevii să devină prea deștepți și să nu voteze PSD, școlile vor fi închise până în iunie!

de Spartakus , 09 ianuarie 2017
Din cauza riscului ca elevii să devină prea deștepți și să nu voteze PSD, școlile vor fi închise până în iunie!

Codul roșu instalat peste România încă din 11 decembrie, dar pe care, din cauza înapoierii tradiționale a poporului nostru, l-am resimțit abia acum, nu are de gând să ne părăsească. După ninsori abundente, țarul Putin face cinste zilele astea și cu niște geruri siberiene, urmând ca votca să ne-o procurăm singuri. Fiindcă afară e un frig de crapă pietrele și îngheață apele mai ceva decât dacă le-ar vorbi Ponta despre doctoratul lui sau Grindeanu despre cărțile pe care le-a scris cu mânuțele alea două, Primăria Generală a Capitalei a decis să ia măsuri radicale.

Astfel, școlile nu vor mai fi închise doar luni și marți, ci și miercuri, joi, vineri, și tot așa, până în iunie. Din câte am înțeles, de la corespondenții noștri speciali la Primărie, s-a pus problema că e prea frig ca elevii să mai iasă din case și să meargă la școală. ”Am decis că n-are niciun rost ca elevii de primară, gimnaziu, și liceu, ca și studenții, să mai meargă la cursuri. Pentru că, în definitiv, la ce le folosește să învețe? N-ați văzut ce tâmpiți a pus Dragnea în fruntea țării? Dacă vrei să devii cineva în România, tot ce ai de făcut este să lași școala baltă cât mai repede, căci prea multă învățătură reprezintă un dezavantaj major. Nici măcar director de școală nu mai poți ajunge, cu masterate și doctorate luate pe bune, așa că de ce atâta agitație cu reluarea cursurilor”, ne-au declarat surse din Primărie.

Pe de altă parte, se pare că nu doar oamenii din administrația locală, ci și noii guvernanți ar fi fost speriați de posibilitatea ca elevii să revină la școală: ”Pentru noi, e chiar periculos să învețe copiii carte. Ar învăța să citească, să scrie, să socotească și ar vedea că noi am promis că facem sute de kilometri de autostradă și de fapt facem zero, iar zero e mai mic decât câteva sute. Ce le trebuie lor să știe asta? Nu e mai bine să stea acasă, să asculte o manea, să vadă o telenovelă, să ronțăie niște semințe?”. Solicitate să spună când se vor relua cursurile, sursele au declarat: ”Acum e foarte frig, deci nu putem deschide școlile. Pe urmă vine primăvara, e ciormoleață, mizerie, vânt, ploaie, de asemenea e mai bine să stea copiii acasă. Și pe urmă vine vara, caniculă, transpirație, aglomerație, deci o să ținem școlile închise și atunci. Nu le vom deschide decât la final de iunie, să vină loazele la bac, unde promitem că vom scoate camerele de supraveghere. Păi ce, vreți să rămână doamna Cati și fabricile de diplome de la parti fără mușterii?”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:30

  eu am obtinut diploma de BAC in Filanda si acolo nu se da tigannisme mioriticele sfanta spaga si uynde ati vazut mai tigggani imputiti adica toti romani o tara unde toti trebuie sa obtina bacul in cele mai multe tari maxim 30 la suta au bacul si in cele mai dezvoltate doar 20 la suta la voi manelisti imputiti analfabeti spagagi toti tiganni adica romanii trebuiea sa aibe doctorat ca si Ponta xce ce sa mai vorbaim ca toate romancele din mama in fica de 2000 de ani sant tarfe de arabi si turci tarfffe de doi lei gonoreici si sifilitice jegoase, mai ales moldovencel si ardelencele iar la violatori si pedofil mioldova ardealul si primul loc Vaslui si Biserica Ortodoxa Romana sectia ultra secreta a securitati comuniste tortionare kagebiste acum cu CIA vanzatori de neam si tara

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:24

  httpswww.youtube.comwatch?v=HE47r-QXWvE

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:24

  ca apoi sa-i vanda Iohannis pentru organe si retele de pedofilihttpswww.youtube.comwatch?v=HE47r-QXWvE

  raspunde comentariului
 • Lupsa

  20 ianuarie 2017 14:36

  Oferta recomandata castiguri pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • gogaie

  15 ianuarie 2017 7:19

  Ca acu doi ani cand la Mircea Vulcanescu din Bucuresti au luat toti 80 din elevi la BAC peste 8. La materia geografie tot asa, peste 8! Cam dubios, asa-i?

  raspunde comentariului
 • bogdan

  09 ianuarie 2017 18:56

  E o poveste veche de 70 de ani comunistă,când toi copiii erau lăsai proti cu intenie, după care pui într-o mină sau fabrică...de ce acum să fie altfel? copiii de azi n-au sentiment faă de nimic,ei au doar voină,iar cu voina ajungi sigur sluga sistemului, să auzim numai de bine..

  raspunde comentariului
 • jan

  09 ianuarie 2017 13:44

  Pai, vranceanca a reusit cu o loaza nota 2 la bac. Acum extinde la nivel de "muncipiu" si apoi mai vedem noi...

  raspunde comentariului
 • jo

  09 ianuarie 2017 11:37

  Gafi cică-l scoate la deszăpezit pă Voiculescu...

  raspunde comentariului
+