HomeActualitateDin daci de-am fi scoborâtori, lui Soros toți suntem...

Din daci de-am fi scoborâtori, lui Soros toți suntem datori!

Precum cu siguranță ați aflat, Dacian Cioloș nu e copilul lui mă-sa și al lui ta-so, e copilul lui George Soros – Soroș pentru analfabeții funcțional gen Ponta. Cine e acest Soroș, știm cu toții: un miliardar imperialist, evreu și pe deasupra și ungur, adevăratul urmaș al balaurienilor veniți cu calul încoace dinspre Asia, acum vreo o mie de ani. Ca treaba să fie și mai oablă, iar ura lobotomizaților și mai mare, ni se spune că Dacian Cioloș nu a fost făcut în cadrul unei familii tradiționale, în care tata o bate pe mama, iar asta se face rangă de supărare și-și calmează copiii cu pufuleți înmuiați în țuică. Nu, Cioloș este rodul iubirii păcătoase dintre Soroș ăsta și o unguroaică, fiindcă o româncă adevărată nu s-ar fi putut spurca atât de tare! Mă rog, aici, pentru variație, ca să nu fie atâția unguri în poveste, naratorul ar fi putut spune că Soroș l-a făcut pe Cioloș cu o țigancă, dar probabil că s-a gândit că astfel apăreau întrebări de genul ”și atunci de-l cheamă Dacian și nu Pardaillan și de ce nu mai are fro șapte frați?” – așa că nu a vrut să se complice.

Deși povestea asta cu „Cioloș, fiul lui Soroș” pare la fel credibilă precum cele în care caprele sau scufițele vorbesc cu lupii, fasolea crește până pe Marte și o babetă mănâncă copii bine rumeniți, există milioane de români în țara asta care și-ar tăia o mână – dar nu aia cu care umflă alocația – că ea reflectă purul adevăr. Tocmai ca să le explice acestor bipezi că n-are nicio treabă cu reptilienii și masonii, că nu vrea să vândă țara și nici să pună țăranilor aflați la cules botnițe, ca-n Zaharia Stancu, premierul a decis să vină la Antena 3. După umilul meu punct de vedere, a făcut un gest necesar, pentru că uneori mai simțim nevoia să-l vedem pe Gâdea luând o scatoalcă peste fața aia de pui tocilar din desenele animate Looney Tunes. I-a tras-o MRU, i-a tras-o și Crin, acum a venit rândul lui Dacian să-i ardă o smetie. Unii au scris că premierul și-a făcut curaj să intre în ”groapa leilor”. Mie mi s-a părut că a intrat în cușca sconșilor, dar nu asta e important. Important e că adevăratul fiu al lui Soroș n-a venit chiar pregătit la emisiune, așa cum s-a lăudat. Păi așa se vine la Antena 3? Cu costumul ăla bun, cu cămașă curată, cu pantofii lustruiți? Trebuia să vină cu cizme de cauciuc, cu salopetă impermeabilă și cu mască de gaze, fiindcă am văzut că ăia n-au prea aerisit, după Varan.

Nu știu ce impresie v-a lăsat emisiunea, dar eu am avut impresia că asist la un interogatoriu. Adică: vine Gâdea și-l întreabă pe premier de ce vinde portul Constanța străinilor. Premierul răspunde că nu el îl vinde, ci că e vorba de vânzarea unor pachete minoritare stabilită de guvernul Ponta. Gâdea insistă: de ce a tăiat banii veteranilor? Cioloș spune că nu i-a tăiat, ci, dimpotrivă, a corectat o lege nedreaptă, votată de PSD, și le-a dat oamenilor banii înapoi. Punct. Sună Ursu și-l întreabă pe Cioloș: de ce vinde portul Constanța străinilor? Cioloș repetă răspunsul dat și lui Gâdea. Fără să se sinchisească, Ursu insistă și el: de ce a tăiat banii veteranilor? Cioloș, cu un calm desăvârșit, repetă și pentru el. Probabil că ar mai fi urmat să pună exact aceleași întrebări Badea, Dana Grecu, Radu Tudor, Voiculescu din pușcărie, femeia de serviciu de la Antena 3 și băiatul de la cablu. Tactica asta de interogatorii, în care anchetatorii se schimbau între ei, dar puneau aceleași întrebări, până acuzatul ceda, doar NKVD-ul o mai practica și mare noroc a avut Cioloș că pe Gâdea nu-l chema Gâdev, că fără un glonte în ceafă nu mai ieșea din platou.

Mulți zic că premierul nu trebuia să coboare în mocirla de la Antena 3. În primul rând, că la Antena 3 nu e mocirlă, e de-a dreptul hazna din aia din fundul curții, unde-și fac studiile de specialitate din Click și Cancan mulți dintre telespectatorii fideli ai postului. În al doilea rând, chiar era necesară vizita. Doar că e insuficientă. Dintr-o singură emisiune, nici măcar un singur lobotomizat nu o să înțeleagă cum stau lucrurile. Ca să mai existe vreo speranță, ar trebui ca premierul să vină în fiecare seară la Antena 3 și să explice că nu vinde țara și că nu e fiul lui Soros. Și ar mai trebui ca și vedetele postului să-și schimbe atitudinea față de el. Cum și-au schimbat-o, de pildă, în privința lui Băsescu. Nu era Băsescu înjurat zilnic pe A3? Acum, nu doar că nu prea se mai pomenește de el, dar când se pomenește se vorbește ca despre o victimă a justiției iohannisto-cioloșiste. Aproape că telespectatorilor Antenei 3 le-a devenit simpatic Băsescu. Poate că dacă și Cioloș ar fura mâine o bicicletă, o gogoașă, ceva, și ar acuza justiția, ar fi și el invitat mai des.

Cum-necum, e bine că a apărut știrea că el ar fi fiul lui ”Soroș”. Pentru că nu știu câți lobotomizați ar mai scoate la vot contra lui Cioloș o asemenea știre, dar sigur va scoate la vot mulți români indiferenți, în favoarea lui Cioloș. Așa s-a întâmplat și cu ”veneticul” Iohannis: în 2014 atât au repetat Ponta și ai lui că e străin, că vinde copii, că vinde România, încât până la urmă s-au enervat tinerii și tot pe Klaus l-au votat. Povestea s-ar putea repeta și în cazul lui ”Cioloș, fiul lui Soroș”. Și pentru asta chiar ar trebui să-i fim recunoscători miliardarului evreu. Pentru că performanța vieții lui n-ar mai fi că a luat un miliard de dolari de sub nasul Băncii Angliei, ci că a smuls o țară întreagă din ghearele comuniștilor pe stil nou.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare