HomeActualitateDin ţâţele Lupoaicei lui Traian a început să curgă...

Din ţâţele Lupoaicei lui Traian a început să curgă lapte!

Sute de bucureşteni s-au strâns, în această dimineaţă pe Calea Victoriei din Capitală, spre a asista la un fapt uimitor: din ţâţele Lupoaicei lui Traian (faimoasa statuie de pe treptele Muzeului de Istorie) a început să curgă lapte! Primii care au remarcat fenomenul au fost măturătorii de la ADP, veniţi în zori să rânească zona după noaptea hipstărească în Centrul Vechi.

Ei au crezut, iniţial, că cineva vopsise ugerele statuii cu vopsea, până când unul, mai îndrăzneţ şi mai nemâncat, a avut curajul să pună gura la ţâţa  Lupoaicei şi să sugă: “E lapte, să moara mama!”, a declarat el, mai extaziat decât Columb când a descoperit Lumea Nouă. La ora când autorităţile, sesizate prin 112, au ajuns la locul faptei, măturătorii sorbeau deja tacticos, din păhăruţe de unică folosinţă, un excelent capuccino, preparat cu laptele Lupoaicei.

Ei au declarat că n-au băut de când sunt un lapte aşa de gustos, fapt care i-a încurajat şi pe bucureştenii ce treceau prin zonă să încerce bizarul preparat. Pe la ora 10, un întreprinzător brunet din zonă vindea deja amatorilor ceşcuţe cu moccacino, cafea cu lapte şi ciocolată cu lapte la doar 50 de bani, de două ori mai ieftin decât la tonomat.

Trezit din somn, în jurul orei 12:00, Sorin Oprescu şi-a curăţat puţin cu apă de mare demineralizată, import Franţa, gogoşile de sub ochi şi a purces să vadă minunea. Fiind, înainte de toate, medic, el i-a sfătuit pe miticii care se înghesuiau să bea capuccino la juma de preţ să nu mai consume aşa ceva sau, dacă tot beau, să se spele, naibii, pe mâini înainte!

“Nu ştim de unde provine acest lapte şi am chemat deja băieţii de la RADET, să vedem dacă nu cumva a fost un Dorel azi-noapte la vreo intervenţie în Centru şi a făcut din greşeală la vreo conductă de-a lor by-pass cu vreo ţeavă de la Fabrica de lapte. Oricum, îi sfătuiesc pe bucureşteni să aştepte mai întâi să vedem dacă laptele are aflatoxină. Dacă n-are, am pus-o! Îmbuteliem laptele printr-o firmă a lui fiu-meu şi-l vindem turiştilor străini. Ne umplem de bani. Adică noi doi ne umplem , io și cu fiu-meu, nu voi, sărăciilor de bucureșteni!”, a precizat Oprescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare