HomeActualitateDisperarea când le vine, dau cu securiștii-n tine!

Disperarea când le vine, dau cu securiștii-n tine!

Dacă o să faceți puțină liniște, o să auziți, cu siguranță, chițăiturile guzganilor rozalii, vineții, maronii și chiar blonzulii, ridicându-se spre cer din toate colțurile României. Unde mergi, auzi numai guzgani, speriați de moarte de ceva mai tare ca DDT-ul: DNA-ul. Pe vremuri, când simțeau că li se scufundă corabia, guzganii o părăseau primii. Ar părăsi-o și acum, dar majoritatea sunt fie în arest la domiciliu, fie sub control judiciar, fie au interdicție să iasă din țară. Așa că, disperați, guzganii recurg la ultima lor măsură de apărare: atacul la cxxxe.

Din această categorie de atac au făcut parte și acuzațiile de colaborare cu Securitatea, relansate ieri la adresa ministrului Educației, Mircea Dumitru, în două cunoscute oficine de propagandă, care ar trebui să-și schimbe numele în Evenimentul Silei și Neadevărul. Deși știau că CNSAS a dat încă din 2007 un verdict negativ în acest sens, slugăii de la aceste fițuici au aruncat totuși oala cu lături, sperând că-l vor păta pe Dumitru suficient de mult încât să-i forțeze demisia. Că ”Adevărul” a procedat astfel nu ne miră. În anii 50, pe când se numea ”Scânteia” și era condus de Brucan, ziarul ăsta ataca la fel de furibund ”moșierii și burghezii”. În anii 90, pe când erau la cârmă CTP, Chirieac și Drăgoteasca, lovea cu condeiul, mai tare decât minerii cu bâta, în ”intelectuali și bărboși”. Acum, Brucan a murit, CTP, Chirieac și Drăgoteasca au plecat să lingă mâini prin alte părți, dar germenii minciunii au rămas la ”Adevărul”, hrănind generații întregi de pui năpârci, care o să învețe că presa există nu ca să informeze corect, ci ca să-ți zdrobești adversarii cu ea. De ”Evenimentul Zilei” nici nu mai discut. Acolo o redacție întreagă scrie după dictarea Udrei. Dacă Duamna se trezește prost dispusă, e jale, se bagă atacuri la persoană la greu. Dacă se trezește bine dispusă și dornică de citit Psalmii, atunci bagă și Evenimentul știri mai vesele, gen ”O să mori prost dacă nu citești asta: vezi cine i-a pus mâna pe cur nevestei lui Iohannis!”

Rosturile acestor atacuri disperate contra lui Mircea Dumitru sunt clare: după ce i-a lăsat fără doctorate, după ce le-a desființat universitățile și academiile care scoteau peste noapte doctori din secretare, instalatori și vidanjori, ministrul vrea să introducă acum valoarea și competența în școala românească, organizând examene de capacitate pentru directori. Directori printre care sunt atâția politruci încât nu știu dacă 5% dintre candidați vor trece testul. Prin măsura asta, ministrul retează, practic, brațul PSD din teritoriu – directorii numiți politic, care executau orbește, braț la braț cu primarii, toate ordinele venite de sus. Este deci firesc ca toată această mafie transpartinică – Ghiță, Ponta, Udrea, Oprea etc – să vrea capul ministrului, îngrozită că-și pierde baza de putere.

Deocamdată, atacul a fost respins. Dar ceea ce n-au reușit guzganii ăștia să facă ieri s-ar putea să facă, involuntar, în decembrie milioanele de cobai pe care PSD experimentează, de ani de zile, dresura cu zahăr și ulei. Dacă rozătoarele năpârlite care-și vând votul pe ceva ieftin de ros o să aducă în fruntea țării un guvern condus de Dragnea, Ponta sau Tăriceanu, atunci toate eforturile făcute de Mircea Dumitru pentru a schimba din temelii învățământul vor fi zadarnice și nici măcar DNA-ul nu va mai fi eficient împotriva șobolănimii roșii. Singurii care pot împiedica asta sunt tocmai cei care nu merg la vot, pentru că sunt dezamăgiți de halul în care a ajuns economia românească, medicina românească și educația românească. Dacă le pasă cu adevărat, în decembrie au ocazia să arate că vor cu adevărat ca schimbarea să continue, votând orice partid care va sprijini rămânerea în funcție a lui Cioloș și a reformiștilor lui. Dacă nu le pasă, vor sta acasă, dar să nu se mire când vor vedea că țața Floarea de la doi, femeie de serviciu la bază, va fi numită de la anul directoarea școlii unde învață copiii lor, pentru că tocmai s-a înscris în PSD.

 

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare