HomeActualitateDragnea, de cinste ca a ta este plină Rahova!

Dragnea, de cinste ca a ta este plină Rahova!

Pentru cei care au deschis mai târziu aparatele de radio sau au adormit aseară bălind la RTV și astăzi s-au deșteptat târziu, dar la fel de proști ca ieri, reluăm anunțul făcut de Liviu Dragnea, pușcăriaș cu suspendare (deocamdată): ”Eu mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic”.

Da, da, dragi prieteni, aceasta nu e o replică din ”Brigada Diverse la munte și la mare”, în care Patraulea încearcă să jure în fața tovarășului căpitan Panait că el nu fură căței să-i vopsească, ci declarația șefului la bani și la sclavi din PSD, a omului care, în visele lui umede, se și vede liderul suprem al României. Când am auzit prima dată cuvintele astea, am crezut că n-aud bine. Mă, o fi zis că are cistită, m-am gândit, de la fătuca aia tânără i s-o fi tras. Dar nu, Dragnea nu cistită spusese, ci cinstită. El, persoană cinstită.

Bine, acuma dacă l-am fi întrebat pe Râmaru cum se consideră e puțin probabil să fi aflat că e altceva decât un tânăr cu libidoul crescut și atâta tot. Dacă l-am fi întrebat pe Mengele dacă se crede criminal, probabil ne-ar fi răspuns că el doar iubește copii și nimic mai mult. Pentru că asta este problema cu psihopații: se cred ceea ce nu sunt. Oamenii ăștia ajung la o asemenea percepție asupra lumii încât hoția, ticăloșia, crima, nu li se mai par delicte, ci fapte lăudabile, reflectare a calităților lor deosebite. Dragnea zice că n-a furat un băț de chibrit în viața lui, dar, dacă-l scuturi bine și cad tot tupeul, toată ipocrizia și toată lăcomia, nici mustața nu mai rămâne din el.

Însă problema nu e cum se percepe Dragnea. Problema e că milioane de români îl percep astfel. Îl cred întruchiparea cinstei, a curajului, a patriotismului, în fața lui Soroș și a corporațiilor șerpiliene care vor să ne fure țara. Acești români au ajuns să considere minciuna – adevăr, hoția – cinste și nedreptatea flagrantă – justiție autentică. Să le deschizi ochii e prea târziu. Mai bine le-nchizi televizorul. Dar cine s-o facă, în condițiile în care membrii CNA par să fi intrat în hibernare?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare