HomeActualitateDupă TVR Info și TVR Cultural, Ponta va închide...

După TVR Info și TVR Cultural, Ponta va închide și COSR

După ce a considerat că România are prea multe posturi de televiziune dedicate informațiilor culturale, posturi ca OTV, Kanal D, Taraf TV, Antena 1, Euforia etc. fiind mult prea puține, Victor Ponta și-a manifestat dorința de a pune lacăt pe ușă și Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Premierul și-a motivat opinia prin două motive. Iată-le.

1. „Decât să avem grija COSR-ului, mai bine încurajăm toate sălile de fitness, kangoo jumps și dă forță să se alieze într-un singur comitet și să se ocupe singure de reprezentarea României la viitoarele jocuri olimpice și competiții internaționale. Adică ce poate să facă un aruncător cu ciocanul și nu poate un puști de 17 ani care trage la aparate și bagă creatină și volumizatoare musculare?”, a declarat Victor Ponta, pus pe economisit bani în orice domeniu.

2. Al doilea motiv pentru care Victor Ponta vrea desființarea COSR-ului este faptul că au ales-o pe Sandra Izbașa să poarte drapelul în ultima zi a evenimentului olimpic, opțiunile premierului fiind evitate cu desăvârșire: „Eu i-am propus pe Badea, care, vorba aia, are un trup olimpic și-o limbă de record mondial, ori pe Ciutacu, care a impresionat lumea sportului mondial cu handicapul lui burtos, dar cu ambiția de a vrea să fie sportiv”, a mai precizat Ponta.  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare