HomeActualitateDupă Vplay, Pro TV cere închiderea RedTube!

După Vplay, Pro TV cere închiderea RedTube!

De ce? Pentru că pe RedTube stai și-o freci gratis. Pe când pe site-urile trustului Pro, și mai ales Voyo, o faci pe bani frumoși. Poate merită dacă ești fetișist. Spui că te-ai dus la curve online.

 

E deja viral scandalul provocat de trustul Pro privind site-urile de filme și seriale de pe net. S-au supărat corporatiștii care n-o lasă pe Nicoleta Luciu să rămână gravidă fără aviz (așa a declarat ea la supărare). Că de ce se uită românii la „Dr. House”, gratis pe net, în loc să vadă „Spitalul de demență”, pe bani? De ce se uită adolescenții la „Glee” și nu la „Pariu cu viața”? Cumva Pro TV ne bate obrazul, și pe bună dreptate: „Păi așa, băi, românilor, vă-mbrăcați cu toate chinezăriile, copy-paste-urile făcute de chinezi după americani, dar serialele și filmele românești făcute după același tipar nu vă plac, nu?”. Și uite-așa riscăm să rămânem fără seriale și filme de calitate, gratis/plătite pe site-uri precum vplay. Că așa vrea Sârbu, să gândim Pro-profit, să mai facă ei încă un serial tâmpit.

Dacă-s așa de corecți, de-i dă originalitatea afară din casă, ce te faci cu toate glumele/poantele/temele de serial „împrumutate” de ei? Cel puțin, serialul „La Bloc” era o mixtură dubioasă de „Friends”, „Bundy”, „Cheers”, „Roseanne” ș.a.m.d. Și tot ce-i produs de Pro e venit cu vaporul de peste tot, îmbrăcat în straie populare, și pusă cravată de semințe sparte pe piept.

Îmi plac și personajele supărate de pe net: „O să cerem furnizorilor să scoată Pro TV-ul din grilă! Nu-l mai vrem!”, urlă tastatura sub degete, de parcă pe mulți îi vezi transpirând în sevraj că nu pot vedea Românii au talent. N-o să scoată niciun Pro TV din grilă, că nu-i după noi/voi. Dacă era așa de ușor, nu mai aveam de mult timp Antena 3, Acasă, Euforia, Pro TV, Antena 1, Național TV, Taraf, Etno etc.

Să nu ne panicăm! Site-uri nu se vor închide, că CNA-ul e ocupat cu altele. Și Pro TV o să modifice strategia de PR. Va ataca publicul din ușă-n ușă. Să nu vă speriați când la ușă va bate Smiley sau Laura Cosoi, cu lacrimi în ochi, disperați că nu se uită nimeni la producțiile puse pe net.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare