HomeActualitateE Victor Ponta iar în sărbătoare: el împlinește, azi,...

E Victor Ponta iar în sărbătoare: el împlinește, azi, trei ani de guvernare!

Departamentul de furturi de pe “Guoagăl” al Academiei Cațavencu a pus mâna pe Notițele secrete pe baza cărora azi, în fața apropiaților, Victor Ponta și-a ținut Adevăratul Discurs cu ocazia Bucuriei prilejuite de faptul că guvernează de 3 ani fără să-l tragă nimeni la răspundere, iar Klaus Iohannis tace și face. Pas după pas. În excursii de stat.

Dacă vom fi întrebați de ce am furat, vom mărturisi, ca ultimii borfași prinși la tăiat conductele de irigații și șinele de cale ferată în miezul nopții: “de foame” (și, mă rog, puțină nemeritată glorie gen televiziune).

Din Notițe reiese că: mai e puțin și se reușește punerea în practică a tot ceea ce și-a propus USL acum trei ani, care funcționează bine sub denumirea de “Le-am dat țara înapoi”. În bot. Aka: USL 2.0. Pe planul luptei împotriva corupției, sunt pe cale de a deființa DNA (că parcă și-o cer la cum lucrează acum). S-a reușit strângerea relațiilor cu magistrații numiți de PSD în mandatul tandemului Ion Iliescu-Adrian Năstase în cadrul CSM și Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În ultimii trei ani de Pivniceru, Cazanciuc și Nițu, Justiția aproape că s-a însănătoșit ca pe vremea lui Adrian Năstase, azi cinstit expert la la Palatul Cotroceni. Așa că au să devină formalități eiberarea și spălarea imaginii judiciare ale lui Dan Voiculescu, Cătălin Voicu șamd. Cică cel din urmă va fi delegat să continue instituționalizarea mafiei la nivelui întregii justiții din România, motiv pentru care va cumula funcțiile de ministru de Interne și al Justiției.

S-a reușit deblocarea angajărilor în sistemul bugetar și umflarea acestuia pentru o mai bună sifonare a banului public; întreținerea, în scopuri electorale, prin programe de asistență de la buget, a celor ce nu vor să muncească (în fond, munca-i numai pentru ăia de-și plătesc taxele și impozitele, după cum bine ne zice un clip ANAF sponsorizat de Guvern din buzunarele acelorași). Se continuă cu succes politica de pauperizare a populației pentru a putea fi manipulată și mituită în perioada alegerilor, politică introdusă de Ion Iliescu și perfecționată de către Adrian Năstase.

Mass-media a fost orientată către tăcerea și liniștea din timpul mandatului lui Adrian Năstase pentru a se putea fura (pardon, lucra) în liniște.

De acuma încolo, continuă lupta pentru numirea în funcții publice de prim rang, cu păstrarea funcțiilor câștigate prin vot, a unor vechi baroni locali, inculpați sau judecați și încarcerați, precum Radu Mazăre, Marian Oprișan, Radu Fenechiu, Dan Radu Rușanu, Cătălin Voicu, Dan Voiculescu șamd. O primă reparație istorică s-a făcut prin aducerea lui Adrian Năstase ca expert la Palatul Cotroceni.

Pentru o mai bună coordonare a Țării, se vor numi trei prim miniștri: Victor Ponta, prim-ministrul Raliului și Derapajului în Peisaj, Dan Voiculescu, prim-ministrul Turnătoriei și Devalizării Cetățeanului (cu adjunct Sorin Ovidiu Vîntu) și, prin intermediul lui Liviu Dragnea (că se pricepe la lucrul cu defuncții), Dinu Patriciu, prim-ministrul mic.ro care va face privatizarea resurselor Macro. Alături de ei, doi președinți de Patrie: Cel Care Tace: Klaus Iohannis și Cel Din Umbră: Adrian Năstase.

Ca atare, se va ieși din structurile Euro-Atlantice și se va re-semna Tratatul de la Varșovia. Vor fi și avantaje: pachetul de Kent va costa 21 de lei la magazinul de partid din colțul străzii și Vântu va putea să cumpere din nou cupoane de privatizare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare