HomeActualitateElena Udrea a făcut reclamaţie la OPC, după ce...

Elena Udrea a făcut reclamaţie la OPC, după ce a găsit cristale Swarovski într-o bucată de salam

Intrată ieri, pentru prima oară în viaţa ei de politician într-o Alimentară obişnuită din Reşiţa, Elena Udrea a avut parte de şocul vieţii. Distinsa doamnă şi-a cumpărat, după cum a avut grijă să ne anunţe pe pagina ei de Facebook, o bucată de salam Victoria, o pâine şi una bucată ardei iute. Dar, tocmai pe când se pregătea să aibă un „prânz pe cinste”, tăind salamul a avut surpriza să găsească în el mai multe cristale Swarowski.

Plină de indignare, blonda a făcut imediat reclamaţie la OPC, afirmând că e inadmisibil ce se întâmplă: „Nu se poate aşa ceve! O dată în viaţă am cumpărat şi eu salam din Alimentară şi să găsesc în el cristale? Ştiu că oamenii simpli găsesc în salam fire de păr, şaibe, piuliţe, muşte, gândaci, oase de mamut, eu de ce trebuie să găsesc tot cristale Swarovksi, credeţi că nu sunt şi aşa sătulă de ele?”, ar fi afirmat ea, indignată.

Potrivit unor surse de încredere, candidata PMP la preşedinţie ar fi dorit, tot pentru a dovedi electoratului cât e de populară, să-şi cumpere azi o şaormă cu de toate de la Dristor Kebap, dar a renunţat, de teamă ca nu cumva să găsească înăuntru vreun dildo de aur, încrustat cu diamante.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare