Emisiunea "În Gura Presei" intră în vacanţă

de Academia Cațavencu , 07 octombrie 2015
mircea badea cu tribul2

Se pare că nu ați aflat. Emisiunea în care badea Mircea țipă după 12 noaptea (și nu e frumos, că trezești vecinii) își va schimba numele. Moderatorul folosește tot mai mult și gratuit cuvinte pe care CNA-ul le află doar de la Paraziții. Astfel, cu așa vocabular, emisiunea va purta numele "În gura mă-tii".

Mai mult, ni s-a transmis la redacție că Mircea Badea Chiar El a început să îl urmărească atent pe jucatorul brazilian Neymar. "Cum de ce? Ca să învat să-l pup în c*r pe Voiculescu din mai multe pozitii. Puplonjon din spate. Alunepupare sub boss. Marcaj puplateral. Iar centrările cu capul în gură le voi folosi pentru Băsescu."

La ieșirea din antene, badea a continuat: "Nu-mi plac echipele europene de la CM de fotbal. Prea vestice. Prea civilizate. Tocmai d'aia eu țin cu africanii. Sunt trib, frățioare. Sunt 'Uca-uca'. Abia s-au dat jos din capaci și mai-mai că te-ar mânca de viu. Totul identic cu manifestarea mea din emisiune! Cum să nu-i iubești? Deci, sper ca Belgia să iasă campioană!"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • rsss

  31 iulie 2014 18:03

  Credeam că intră în altă parte.

  raspunde comentariului
 • Goe

  28 iulie 2014 14:01

  E plina redactia de dobitoci la Academie. Iar cel care a scris articolul e unu' dintre ei.Daca nu erati aserviti politic, ati fii putut avea ceva succes pe piata.Iar Badea, nu trebuie sa invete de la Neymar, ca puteti da voi, care sunteti mai aproape, lectii. La cat il lingeti in c*r pe basescu, ati devenit foarte experimentati. Doar b1tv va intrece.

  raspunde comentariului
+