HomeActualitateEXCLUSIV. Vezi harta cu cele mai tari mănăstiri din...

EXCLUSIV. Vezi harta cu cele mai tari mănăstiri din țară

Minora Iulia Ionescu a fugit de acasă și s-a dus într-o biserică în care, în ciuda vârstei ei fragede, predispuse la chat pe Facebook, s-a simțit bine. Cu instinctul lui managerial, PFA Daniel a intuit imediat imensele posibilități care se deschid aici. Sub sloganul „Eterna și fascinanta Patriarhie“, Biserica Ortodoxă Română intră agresiv pe piața turismului mondial, cu oferte care pot da palpitații mortale oricărui tour-operator serios. Iată doar o parte dintre atracțiile cu care preacuvioşii îşi ispitesc oaspeţii să se bucure de serviciile lor bisericești.

 

Slobozia (lângă Giurgiu): Unitatea oferă servicii de gimnastică acvatică, braconaj, nopți fierbinți cu părintele-paroh.

Băicoi: Unitatea asigură servicii de degustări prelungite de vin și băuturi alcoolice tari, călărie pe cai de furat, resuscitare, cure de slăbire, refacerea post-anevrism, lifting facial.

Flămânzi: Unitate-etalon BOR în privința alimentației publice, oferind publicului credincios și nu numai o hrană variată și bogată: somon afumat la cădelniță, cu aromă de tămâie, pui de baltă prăjiți în mir, vacă kobe în sos de busuioc, trufe macerate în agheasmă, purcei de lapte cu mărul cunoașterii în bot.

Fundeni: Unitatea este gazda festivalului anual Homo-Fest, destinat homilor religioși. Formații de călugări practicanți susțin concerte de popă-rock și recitaluri de flaut. Trupa de manechini a schitului din Dezbrăcați prezintă colecția de straie preoțești pentru sezonul de vară-iarnă: sutană cu imprimeuri animal-print, patrafir mini cu guler tricotat, potcap cu sistem surround, GPS și alarmă.

Ciocănești:  În această unitate se desfășoară Festivalul anual al Ciocănelii, varianta preoțească a Festivalului de pe Muntele Găina. Un resort special conceput pentru creștini singuri, care vor să-și găsească o femeie cucernică, gata să-și ia rolul de coastă în serios.

Predeal: Off-road cu dricul (cine varsă mortul e exclus din joc), săritura cu parașuta preoțească de pe clopotniță, bungee-jumping de pe turla principală, coborâre în rapel pe funia clopotului, scuba-diving în fântâna făcătoare de minuni, campionat de ciocnit ouă călugărești.

Mamaia: Locație exclusivistă pentru creștinii care vor să se amețească cu dezlegare oficială de la BOR. Toată cocaina este sfințită în prealabil de însuși Teodosie Tomitanul, iar măicuțele însărcinate cu destinderea invitaților au fost selectate de Radu Mazăre și nu vorbesc limba română. În fiecare săptămână au loc parade bisericești cu care alegorice pe diverse teme creștine: desfrânare, lăcomie, preacurvie sau iarba dracului.

Pitești: Resort mănăstiresc care oferă servicii all-inclusive atât de bune, încât zici că ai murit și ai ajuns în Rai. Complexul hotelier de la Pitești are un număr impresionant de angajați care se ocupă 24 de ore din 24 de minorii însoțiți de părinți sau fugiți de-acasă de teama Apocalipsei. Personalul oferă discreție maximă, chiar și în fața Poliției.

Teleorman:  Situat într-un cadru natural pitoresc, la loc cu răcoare, complexul „Sâmbăta Morţilor Vii“ dispune de un parc de distracții – „Moroiul Vesel“, de Cofetăria „Coliva“, cu prăjituri speciale pentru diabetici (ca să crape mai rapid), de numeroase săli de masaj, jacuzzi şi spălări de morţi la saună. Accesul se face pe bază de buletin de vot.

Tanacu: Deşi aflată la dracu-n praznic, această unitate turistică chiar merită să străbaţi drumul până la ea. Numai aici poţi afla liniştea adevărată, veşnică. Personalul înalt calificat este gata să satisfacă cele mai exigente gusturi în materie de sado-maso și răstigniri erotice. Nu rataţi oferta de vara asta: la trei draci plătiți, vi se scoate unul gratuit!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare