HomeActualitateFemeie din Galaţi, internată în urma unei supradoze de...

Femeie din Galaţi, internată în urma unei supradoze de moaşte

Un caz incredibil a avut loc zilele trecute în judeţul Galaţi. Adusă la disperare de bătăile pe care le îndura din partea soţului băut, Maricica Acaftiţei, o casnică în vârstă de 25 de ani, a decis să se roage la moaşte, pentru ca agresorului să i se usuce mâna, piciorul sau măcar gâtul. Femeia a mers pe la mai mulţi preoţi şi călugări, fiecare dintre aceştia lăudându-se că moaştele lui sunt cele mai bune şi că, deşi par moarte, dacă te rogi în genunchi la ele devin ca vii.

Totuşi, bărbatul continua să o bată ori de câte ori se îmbăta, adică uneori şi de trei ori pe zi. Pentru ca, atunci când gălăţeanca se săturase deja să pupe moaştele la toţi popii, miracolul să se producă: ieri, revenită acasă, după ce frecase toată ziua nişte moaşte prin apropiere de Tecuci, doamna Maricica s-a simţit cuprinsă de o putere neobişnuită. Mai întâi a golit damigeana de ţuică a soţului, apoi butoiul de vin şi, când bărbatul i-a cerut socoteală, i-a dat şi lui o bătaie soră cu moartea, de abia l-au scos vecinii din mâinile ei.

La această oră, ambii soţi se află internaţi la spital, el cu mai multe coaste rupte, ea legată de pat, fiindcă este extrem de violentă şi promite să bată pe toată lumea. Medicii sunt consternaţi, neştiind ce se întâmplă, însă reprezentanţi ai BOR ne-au declarat, sub protecţia anonimatului, că este vorba de un caz clasic de „supradoză de moaşte”:

„Adesea, oamenii fac exces de zel şi, în loc să pupe o singură raclă cu moaşte, vor să pupe cât mai multe. Am mai avut asemenea cazuri, când, de pildă, băbuţe despre care ai fi zis că le caută moartea pe acasă, au dobândit puteri nebănuite şi, odată intrate în supermarket, s-au năpustit asupra tigăilor şi i-au bătut chiar şi pe bodyguarzii de la Scorzese”. Clericii sunt de părere că situaţia, în cazul Maricicăi Acaftiţei, a fost agravată de atingerea unor moaşte neomologate de BOR.

„În ultimii ani Patriarhia se confruntă cu o invazie de fake-uri, în aşa fel încât am ajuns să avem, în ţară, sfinţi cu şapte mâini, o sută de coaste şi cinci rotule. Din investigaţiile noastre, majoritatea acestor făcături sunt chinezării, aduse pe vapor. Foarte probabil femeia din Galaţi s-a frecat prea mult de asemenea falsuri, care conţin o mulţime de „E-uri”, ispos, vopseluri şi substanţe nocive, fapt care a agravat efectele supradozei. De aceea vrem să inventariem toate moaştele din România şi chiar vom cere credincioşilor să le pupe, chiar şi pe cele autentice, numai la recomandarea medicului, farmacistului sau a preotului duhovnic”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare