HomeActualitateFiți profesioniști: scuipați-i în față când o să vă...

Fiți profesioniști: scuipați-i în față când o să vă cerșească votul!

Până acum, îi știam pe parlamentari complici doar cu cu hoții. De ieri, am aflat că o mare parte din ei, mai precis clanul Teleormănenilor lui Dragnea și clanul Motociclenilor lui Tăriceanu, sunt complici și cu criminalii. Pentru că, oricâte voturi de neurmărire penală ar da panaramele ajunse de la coada vacii direct în Parlamentul României, fostul ministru Gabriel Oprea rămâne vinovatul moral pentru moartea tânărului polițist Gigină și adevăratul vinovat de aceasta.

Și dacă s-ar fi mulțumit doar să stea pe bancheta din spate a mașinii, privind cum polițistul moare în fața lui, poate că n-ar fi fost ceva ieșit din comun. Mulți criminali morali asistă impasibili la moartea victimelor lor. Dar Oprea a întrecut orice limită a cinismului, batjocorind memoria unui tânăr pentru care viața abia începuse și jalea unor părinți care nu mai aveau alt copil, declarând, ca un crocodil printre lacrimi, că Gigina ar fi putut scăpa cu viață ”dacă era profesionist” și refuza misiunea. Ce dovadă mai bună vreți că acest izmenar a fost făcut general la apelul bocancilor decât că el habar nu are că la Interne și Apărare ordinul se execută, nu se discută? Domnu Oprea, ce-ar fi fost dacă toți polițiștii din București ar fi refuzat să-ți execute ordinele criminale, când le cereai să te ducă, de la o paranghelia la alta, cu 100 la oră, prin ploaie și ceață? Rămâneai, naibii, fără antemergători, ba rămâneai și fără șofer, că nici ăla nu era tâmpit să-și riște viața pe carosabilul ud doar ca să nu ți se rătăcească matale ciorba de potroace. Și ce făceai atunci? Luai metroul sau făceai singur nino-nino prin tot orașul?

Este foarte bine că s-a publicat ”lista rușinii”, cu indivizii care l-au făcut pe Oprea imun la rigorile legii. Se află acolo mulți ștabi de la PSD, se află și Tăriceanu, se află, normal, și Oprea, care mai că n-a trimis SMS-uri și la Arsenie Boca, doar-doar o scăpa de cuvenita pușcărie. Și uite c-a scăpat. A scăpat pentru că a avut în spate 73 de complici la crimă, care au ținut de șase, să nu-l prindă DNA-ul cu izmenele în vine. Ar trebui acum ca numele acestor complici să fie expuse pe toate gardurile, trâmbițate prin toate ziarele și prin tot Internetul, pentru ca lumea să știe cine s-a făcut părtaș la mușamalizarea acestei crime. Iar în decembrie, când indivizii ăștia fără scrupule vor veni să vă cerșească votul, dragi români, ascultați-i îndemnul lui Oprea: fiți profesioniști și scuipați-i în față pe criminali și pe complicii lor. Altfel, moartea lui Bogdan Gigina va fi o crimă săvârșită nu de unul singur, nu de 73, ci de milioane de criminali cu sânge rece.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare