HomeActualitateFuego în juriul „Vocea României”

Fuego în juriul „Vocea României”

După plecarea lui Horia Brenciu din Pro TV locul vacant lăsat în juriul emisiunii „Vocea României” a fost ocupat de Fuego, acesta fiind mai mult decât entuziasmat să participe la emisiune. Cu toate astea, emisiunea va suferi câteva mici modificări, prima fiind a numelui, noua ediție rulând sub titulatura de „Vocea României Sfinte”.

„Sunt foarte fericit pentru șansa oferită și cred că voi aduce o nouă culoare emisiunii. Vin cu sufletul deschis, ca de mamă, și sunt gata să alăptez mințile tinere cu iubire de muzică sfântă și curată, adevărat duhovnicească și românească. Vreau să aud și să văd suflete pure, albe, ca din Rai. Voi accepta doar tinerii ce-mi cântă din Cartea Sfântă, ori din Irina Loghin. Restul să meargă la Moga”, a declarat Fuego.

Pentru postul lui Fuego din cadrul emisiunii s-au făcut investiții serioase. Scaunul lui de juriu a fost schimbat cu o bancă de lemn din Mânăstirea Voroneț, la ieșirea din studio a fost construită o troiță, iar în rulota lui are mereu apă sfințită proaspătă și prosoape albe cu însemnele patriarhiei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare