Gâdea acuză: Din cauza lui Băsescu n-am mai avut bani pentru medalia de aur!

de Nestor , 16 aprilie 2015

Antena 1 + 3 s-a întors de la New York Festivals - World’s Best Tv&Film cu o medalie de argint, declarându-se "vicecampioni mondiali". Pentru papagalii adoratori de Antene și oricine altcineva aflat în necunoștință de cauză, precizăm că acolo e un festival unde se plătește participarea, iar premiile se pot comanda online și personalizat. Întorși triumfători din America, principalii membri ai delegației au dat declarații în fața colegilor jurnaliști:

Mircea Badea: "Așa cum m-am prezentat și la ceremonie, eu sunt oaia neagră a familiei Anteniste. Asta pentru că bat orice întâlnesc, dau de pământ cu băsiștii și fac mai multe tracțiuni decât Turcescu și Andreea Pora împreună. Ca de obicei, băsoii au intrat în convulsii, fierbe neuronul în ei din cauza succesului nostru. De ce am luat doar medalia de argint? Nu știu, nu sunt eu cu treaba asta, habar n-am nici cine a luat aurul, dacă l-a luat cineva. Eu am auzit că nu s-a dat, organizatorii (cam avari, ca să nu spun mai multe) au ținut cu dinții de preț. Nu mi se pare corect, totul se negociază, până și salariul meu. Muriți de ciudă, băsiștilor!"

Adrian Ursu: "Nu considerăm succesul unul personal, decât în măsura în care îi aparține dlui Voiculescu, după cum a și declarat colegul Mihai pe scenă. A fost un moment măreț, toată lumea a aflat că fondatorul nostru este în pușcărie pentru că a luptat pentru libertatea cuvântului. Am primit semnale de încurajare de pe tot globul, oamenii din lumea liberă sunt consternați că asta se întâmplă într-o țară considerată democratică și membră a UE. De ce n-am luat aurul? O să vă explice prietenul și șeful Mihai, el a pregătit participarea la o întrevedere de o oră cu dl Profesor".

Mihai Gâdea: "Pentru mine medalia de argint este un succes fulminant. Suntem, totuși, vicecampioni mondiali. Eu am insistat pentru primul loc și anul acesta, dar dl Voiculescu a invocat problemele financiare ale trustului din ultima vreme. Știți că suntem executați de ANAF și mai cunoașteți, desigur, cine-i de vină. Respectivul locuiește acum fraudulos într-o fostă reședință regală, încasează o pensie nemeritată și frauduloasă. Mai mult, își permite declarații frauduloase și scandaloase la adresa trustului nostru și a dlui Voiculescu. Avem speranțe că la anul ne vom reîntoarce la aur, după ce situația financiară va permite investiția necesară. Antena 3 e aici, gândește și câștigă pentru voi!"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • grisa

  20 aprilie 2015 17:14

  3 Crai de la Rasarit adica ai kaghebistului Putin . Astia isi cumpara medaliile si apoi ne vin " cu chipul lor de oaie creata de fericesc norodul". In infatuatrea lor nici nu sesizeaza penibilul in care se cufunda pe zi ce trece. Varanul i-a indatorat pana peste cap asa ca, chiar daca ar dori n-au incotro, sunt iobagii acestuia. Parca cele curti americane si europene nu stiu pentru ce-i proprit motanul la mititica. Ii lasa in pace din moment ce-si platesc singuri "sejurul". In fond, de ce i-ar contrazice din moment ce lor nu le iese decat castig prin vanzarea de " indulgente gurnalistice" ?

  raspunde comentariului
 • terente

  16 aprilie 2015 11:47

  Ăștia sunt de laudă nene, cum toacă ei paraii varanului care halește la sufertaș în pârnaie. Sunt sigur că l-au informat pe turnător că de la Niuiorc o să poată da mai tare în băsiști.Și păcat că numai avem cinematografie să fi văzut și noi aventurile americane ale tembelilor latriniști, am fi uitat complet de clasicii umorului nostru.

  raspunde comentariului
+