Gâdea și Badea refuză să treacă la ora de vară: ”Noi am dat de mult limbile înainte!”

de Spartakus , 27 martie 2016
Gâdea și Badea refuză să treacă la ora de vară: ”Noi am dat de mult limbile înainte!”

Azi-noapte, România a trecut oficial la ora de vară și sunt reale șanse ca în cursul zilei de azi, ardelenii să afle și ei acest lucru și să mute limba aia mică de la 3 la 4. Singurii care refuză cu obstinație să se conformeze sunt, se pare, realizatorii de la Antena 3. Potrivit surselor noastre, Gâdea le-ar fi interzis categoric angajaților Antenei 3 să se atingă de ceasurile din redacție, amenințându-i că îi dă afară dacă vor face asta: ”Adevărați patrioți români nu trec niciodată la ora de vară impusă de Europa Occidentală, fiindcă nu ne dictează nouă doamna Merkel la ce oră să ne sculăm, iar de la domnul Voiculescu nu am primit ordine clare în acest sens”, ar fi spus șeful Antenei 3.

La rândul său, Mugur Ciuvică s-a alăturat ineditului protest: ”Eu am fost prost multă vreme, dar între timp m-am deșteptat. De pildă, când eram contra lui Năstase, nu dădeam limbile deloc, pe urmă, cu Constantinescu, le-am dat înainte și mi-am luat o mare țeapă. Așa că mai bine aștept să văd cine vine din toamnă la putere și dau limbile nu înainte, ci după!”. Dana Grecu nici n-a vrut să audă de dat limbile înainte: ”Ce limbi înainte, mă, ați înnebunit, imbecililor? Păi n-am tot dat limbile înainte toți anii trecuți, și cu ce m-am ales? Domnul Profesor e la pușcărie și eu am ajuns să mă milogesc de toți pensionarii, pe la mitinguri de tot rahatul, să nu schimbe de pe Antena 3 când se dau reclame. Dacă-l mai aud pe vreunul de limbi, scot tigaie și vă pleznesc!”.

În fine, Mircea Badea a avut, se pare, o divergență pe această temă în familie, atunci când soția lui, Carmen, a vrut să mute limbile ceasului de la 3 la 4. Ea a reușit acest lucru cu ceasul cel mare din sufragerie, dar nu s-a putut atinge de ceasul lui Mirci, primit, după cum se știe, de acesta de la Dan Voiculescu. Badea și-a avertizat soția că, dacă pune mâna pe ceasul lui, o părăsește și pleacă la Mamaie: ”Refuz să mă supun acestui gest băsisto-iohannist, de a da limbile înainte, dar te rog eu, să nu mă spui la vreun motociclist, că mă bate ăla de-mi stă ceasul!”, s-ar fi confesat Badea unei bune prietene, Manuela.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • clark

    30 martie 2016 0:18

    sa-i pupati in cur pe ardeleni. cat despre cei de la latrina 3 , sant niste idioti notorii , niste slugi umile.

    raspunde comentariului
+