HomeActualitateGaura presei, 4 decembrie

Gaura presei, 4 decembrie

– M-am trezit devreme și am crezut că a venit Moșu’, nu alta. Ce credeți că mi-a lăsat surpriză în gheata aia de ziar numit Libertatea? O știre mare și frumoasă despre plecarea Nicoletei Luciu din România. Acum nu-mi mai doresc nimic până la Crăciunul viitor, dar putea să facă și Moșul un efort și să deporteze mai multe pupeze.

– Din Evenimentul zilei aflăm că Traian Băsescu a promis că „nu voi numi miniștri penali”. Hai, domn’ președinte, măcar doi-trei de tot râsul, ca să mâncăm și noi o pâine.

– Victor Ponta e hotărât să meargă pe rețeta sigură de câștigare a alegerilor, metoda Ilici anii 1990. Tot din Evenimentul zilei aflăm că revoluționarii primesc indemnizațiile înapoi. Ponta n-a-nțeles că eroi vii sunt doar în benzi desenate, și ăia morți nu au nevoie de bani mai mult de ce au pe ochi.

– Cum de n-au demonstrat cei de la Jurnalul național că Cioacă-i rudă cu Băsescu și toată treaba cu Elodia e o înscenare băsistă?

– Editorialele bune în Gazeta sporturilor sunt precum cadourile. Vin rar, de două-trei ori pe an, dar sunt bune. Cristian Geambașu se tot întreabă cum de reușește Dodel să-i păcălească pe „oamenii de fotbal” din România, cu toate că-i realmente o bombă.

Gândul ne anunță că Hrușcă n-a vândut bilete la două concerte. Ăsta-i un semn. Apocalipsa milogelii e aproape.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare