HomeActualitateGhiţă continuă dezvăluirile: "Am tras jointuri cu Codruţa la...

Ghiţă continuă dezvăluirile: “Am tras jointuri cu Codruţa la mine acasă!”

Se ştie că, odată ce avalanşa se porneşte, ea nu se opreşte decât atunci când îşi epuizează resursele. Nici avalanşa stârnită de declaraţiile lui Sebastian Ghiţă vizând-o pe Codruţa Kövesi nu dă semne de liniştire, fiind la momentul de apogeu al forţelor angajate. Ghiţă vine acum cu probe şi argumente, aşa cum se cere în orice proces implicând Justiţia. Din ştirile noastre pe surse (fără Antena 3), impetuosul Ghiţă va prezenta în faţa presei un schimb epistolar pe care el l-a avut pe persoană fizică în vechea sa relaţie amicală cu Kövesi:

"Dragă Sebi. Ţin să-ţi mulţumesc din tot sufletul pentru minunata petrecere la care m-ai invitat duminică. Am mai ieşit şi eu din închisoarea asta a DNA, plină de dosare ce-mi procură o scârbă infinită faţă de ce se petrece în România. Suntem nevoiţi să anchetăm patrioţi ca tine şi Victoraş numai pentru că aşa ne cere comanda politică, obicei introdus în actul de Justiţie de cel mai aprig acuzator al nostru de acum, Traian Băsescu. Şampania de 1800 euro oferită de tine a fost delicioasă şi m-a făcut să mă simt ca în anii studenţiei. Regret însă că, de la un moment dat, mi s-a rupt tot filmul şi nu-mi amintesc mare lucru din clipa când m-am urcat să dansez pe masă. Sper însă că performanţa mea a fost pe placul tuturor celor prezenţi, aşa cum era şi când dansam pe masa dlui Băsescu. Dacă am sărit puţin calul pentru un partid serios ca PSD-ul, te rog să mă scuzi, dar jointurile trase anterior împreună cu tine au avut asupra mea un efect devastator. Acum mă dreg cu o cafea neagră şi lucrez la alt dosar al tău. O să-ţi prezint detaliile duminica viitoare când o s-o facem iar lată cu amicii tăi admirabili. Te pup dulce, a ta prietenă pentru totdeauna, Codruţica."

"Draga mea amică şi iubită Codruţică. Te asigur că ai fost, ca de obicei la petrecerile mele, pur şi simplu superbă. Să ştii că băutul şi fumatul cer antrenament intensiv, ca pe vremea când jucai volei pentru scumpa noastră ţară, România. Trebuie s-o facem regulat şi să-ţi scoţi dracului mai des căpşorul tău drăgălaş din dosarele alea pe care ar fi fost mai bine să se depună praful. Toate sunt comandate politic şi îmi închipui ce trebuie să simtă o persoană sensibilă ca tine când e nevoită să dea curs unor asemenea aberaţii dictate din exterior. Ai dansat pe masă fermecător, cum numai Olguţa ştia s-o facă la începuturile carierei ei. E drept că atunci când te-ai dezbrăcat şi mi-ai aruncat chiloţeii pe faţă unii dintre cei prezenţi au considerat aspectul cam nepotrivit, deoarece ar fi vrut să primească ei chiloţeii tăi irezistibili. Am comandat eu mai târziu câteva duzine cu exemplare marcate "Laura Codruţa Kövesi", plus o inimioară roşie, pe care le-am trimis colegilor din Partid cu dosare la DNA. Victoraş a fost superîncântat, mi-a transmis că nici la dansatoarele din Dubai n-a văzut atâta talent artistic. Ai şi de la el sincere salutări, cu urarea de a întârzia dosarele ce i s-au întocmit politic până după alegerile din decembrie, ale căror rezultate ne vor permite să dansăm din nou liber pe mesele ţării şi procesele dictate de amerloci. Îţi mulţumesc din suflet pentru prietenia ta caldă, fierbinte uneori, şi sper să-mi rezolvi problemele în acelaşi spirit amical cu care ţi-am rezolvat eu şi comisia acuzaţia de plagiat. Să vii neapărat duminica viitoare şi să ne aduci tuturor cătuşe roz, nu din acelea pe care ni le doresc inamicii de clasă. Te pup peste tot, ca atunci când ai dansat pe masă, deşi nu cred, cum spui tu, să-ţi mai aduci aminte amănuntele. Al tău veşnic admirator înfocat, Sebi."

Din informaţiile noastre, scrisorile au fost redactate cu sprijinul specialistului trustului Intact, cel care a prezentat publicului dovada de angajat cu plată al Securităţii din anii '80 pe numele lui Traian Băsescu, redactată pe varianta de Office apărută după '90. Aşteptăm alte şi alte update-uri de la specialistul IT Sebastian Ghiţă, acest Biluţă Watergates al politicii româneşti. Eşti cel mai tare, Sebi, ţine-o tot aşa!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare