Grindeanu, surprins cinând cu interlopii, Dragnea îl apără: ”Cu filosofii să nu fi mers, cu interlopii nu e nicio problemă!”

de Spartakus , 13 februarie 2017
Grindeanu, surprins cinând cu interlopii, Dragnea îl apără: ”Cu filosofii să nu fi mers, cu interlopii nu e nicio problemă!”

După ce mai bine de o lună a fost răsfățat în fel și chip la România TV, așa cum se cuvine petului favorit al celui mai iubit fiu al poporului teleormănean, premierul Grindeanu s-a trezit ieri atacat vehement. Cea care a primit sarcina să-l facă albie de porci în direct a fost Corina Drăgotescu, mai eficientă, zic gurile rele, chiar și decât celebrul călău Sanson atunci când e vorba de execuții publice. Aceasta i-a reproșat premierului că ar fi luat cina alături de un interlop și un fost deputat, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minore, ceea ce pentru un prim-ministru dintr-o țară civilizată este absolut impardonabil.

Deși nu avem reacții oficiale din partea celor implicați, cu atât mai puțin din partea lui Grindeanu, care se pare că n-a primit azi dreptul să vorbească de la stăpânul lui, în PSD circulă tot felul de zvonuri. Unii zic că scandalul ar fi fost mai vechi și că Grindeanu ar fi mâncat cu interlopii anul trecut, dar abia acum a fost dat în gât, pentru că Dragnea îi vrea capul, alții susțin că nu e niciun scandal, ci un fapt normal în PSD. De altfel, potrivit surselor noastre, chiar președintele partidului, Dragnea, n-a fost deranjat de situație. ”E bine că nu s-au mâncat între ei, pentru că așa fac de obicei membrii Partidului, atunci când se întâlnesc. Și cu cine voiați să se întâlnească, dacă nu cu interlopi? Păi uitați-vă câți dintre parlamentarii și primarii noștri sunt prieteni la cataramă cu interlopii și nu le mai zice nimeni nimic. Nu mi se pare nicio problemă. Cu filosofii să nu fi mers, că atunci chiar intram la bănuieli. Adică eu, unul, dacă-l vedeam la restaurant cu Pleșu, Liiceanu sau Șora, cred că îl demiteam imediat din funcția de premier”, ar fi spus Dragnea. Totodată, președintele PSD nu s-a arătat deloc oripilat de prezența la masă a unui individ acuzat de sex cu minore: ”Prin televiziunile loiale, gen RTV sau Antena 3, noi, PSD-ul, fxxxm la cap și nu numai milioane de români care par atât de proști încât zici c-au dat în mintea copiilor, dar nu ne mai acuză nimeni de viol.”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un cetatean neteleormanean

  14 februarie 2017 16:23

  "un interlop și un fost deputat, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minore" Astia sunt marii investitori in economia romaneasca!!!

  raspunde comentariului
 • ololo

  14 februarie 2017 0:09
 • PONTA Ministrul Justitiei

  13 februarie 2017 23:11

  Tocmai au batut palma. Dupa ezitari sfasietoare, Grindeanu a renuntat, la ideea de a-l face Minsitru al Justitiei, in contumacie, pe Dan Voiculescu, acesta refuzand sa renunte la zeghe, pentru sendintele de Minister prin skype.Desigur ca alterntiva se impunea cu genunchiul in usa, ca sa zic asa ca Erdogan si iata, de maine Dr. Ponta va prelua sarcina extrauterina de a reaseza Justitia pe butucii ei de aur, asa cum a invatat de la Nastase.Glorie lui. Nu mai stiam cum sa motivam lumea pentru un rally de 1 000 000 de demonstranti pentru Duminica viitoare. Multumim din inima partidului! Ne-a arata calea. Poate vor veni 2 mlioane, dupa reactia pe retelele de socializare.

  raspunde comentariului
 • cotanis

  13 februarie 2017 20:12

  S-a întâlnit azi cu...Monta... oare să-l Puie ceva sau să-l învețe cum s-o ia la sănătoasa?

  raspunde comentariului
 • vasile

  13 februarie 2017 16:38

  Corina lupta pentru mustacioara ca e, si ea ,cam singurica...

  raspunde comentariului
+