Hexi Pharma și-a făcut colivă

de Marcel Viorel , 11 mai 2016
Hexi Pharma și-a făcut colivă

După ce l-am băgat pe patron în orificiul de origine și ne-am dorit ca întreaga lui firmă să intre-n pământ alături de victimele făcute de nesimțirea lor, Hexi Pharma și-a cerut insolvența. Și pe cuvântul meu că-i prima dată când mă bucur că moare ceva. Luând în considerare mentalitatea de corporație pot spune că a murit ceva. Să fie primit.

Partea tristă este că genul ăsta de companii sunt precum herpesul genital. Peste tot și greu de văzut. Trebuie să apară un scandal mare să mai omori un virus de companie precum Hexi Pharma.

Este falimentul Hexi Pharma o victorie? Nu. Este o frecție. Una care-ți lasă impresia că-ți face bine, dar în principiu e tot o mână cu spirt care trage de piele. Și de frecții d-astea am tot avut parte și-o să mai avem. E greu să dezobișnuiești o societate de frecții și să-i dai lucrul de care are cu adevărat nevoie: o operație.

Cum o să fie la înmorântarea Hexi Pharma? O să se plângă mult. Din vaca asta se mai putea mulge mult, pentru cinci generații de copii de bani gata. Asta e. Patronul și păpușarii din spatele lui, trebuie să se mulțumească să-și țină doar nepoții în puf. Restul să pună mâna la muncă și să-și facă și ei o corporație.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • adi

  11 mai 2016 17:43

  Asa, si? Ca inteleg ca mai au 100 de firme in domeniu. PRAF in ochi sa nu mai aiba de unde recupera cineva vreo dauna. Astia ar fi trebuit sa fie la puscarie IN MOMENTUL ASTA si de fapt ne rad in fata.

  raspunde comentariului
 • gigi

  11 mai 2016 15:11

  ANAF lovete crunt! A blocat conturile unei bătrâne de 83 de ani care vinde pătrunjel businessmagazin. Da ce să zică săracu don Bombonel chemat la audieri la DIICOT pentru șmenul cu Rompetrol, DACĂ-I PUN ĂIA SECHESTRU PĂ OUĂ? Bătrâna să fie fericită că nu i-au blocat conturile din Panama.

  raspunde comentariului
+