Hoții care au șefuit birourile europarlamentarilor, găsiți morți... de beți, în camera lui Băsescu

de Laurenţiu Muşoiu , 05 iulie 2020
Hoții care au șefuit birourile europarlamentarilor, găsiți morți... de beți, în camera lui Băsescu

Poliția din Bruxelles crede că a reușit să găsească hoții care au spart mai multe birouri din Parlamentul European.

Suspecții au fost găsiți morți, de beți, evident, în biroul europarlamentarului român Traian Băsescu.

Se pare că hoții au spart minibarul europarlamentarului și au consumat băuturile alcoolice fără măsură, adică fără patru cuburi de gheață, cum prevede rețeta fostului președinte.

Investigatorii nu exclud însă ca hoții să fi inspirat aerul expirat de Traian Băsescu în biroul său și să fi intrat în comă alcoolică.

Zeci de birouri de la Bruxelles ale europarlamentarilor, sparte de hoți în timp ce Parlamentul European era închis de pandemie.

Hoţii au profitat de măsurile de izolare impuse în pandemia de coronavirus și au spart birourile din Bruxelles a cel puțin 50 de europarlamentari, de unde au furat laptopuri, tablete şi alte bunuri de valoare, scrie Agerpres, preluând politico.eu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  18 iulie 2020 23:43

  PENTRU TRAIUL A 20 DE MILIOANE DE LOCUITORI , PENTRU PLATA SALARIILOR , ETC. , CU 2000 DE EURO PE LUNA PENTRU 40 DE ANI , TREBUIE 16000 DE MILIARDE DE EURO , ADICA 16 BILIOANE DE EURO , DE LA UNIUNEA EUROPEANA . BUCURESTI 18 IULIE 2020 .DACA UNIUNEA EUROPEANA , AR DA 32 DE BILIOANE DE EURO AR FI MAI BINE . 16 BILIOANE DE EURO , PENTRU PLATA SALARIILOR SI A PENSIILOR PENTRU 20 DE MILIOANE DE LOCUITORI , TIMP DE 40 DE ANI DE ZILE , IAR 16 BILIOANE DE EURO PENTRU PLATA SALARIILOR SI A PENSIILOR PENTRU URMATORII 40 DE ANI , DECI IN TOTAL 80 DE ANI . IAR DACA UNIUNEA EUROPEANA AR DA MAI MULT DE 32 DE BILIOANE DE EURO , RESTUL PENTRU INVESTITII . DAR PRINCIPAL AR FI ASIGURAREA

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  18 iulie 2020 22:58

  FOR THE LIVING OF 20 MILION INHABITANS , FOR THE PAYMENT OF WANGES , ETC . , WITH 2000 EUROS PER MONTH FOR 40 YEARS , 16,000 BILLIONS OF EUROS ARE NEEDED FROM THE EUROPEAN UNION .

  raspunde comentariului
+