HomeActualitateHuidu va prezenta la Prima TV emisiunea „Refrecţii rutiere”

Huidu va prezenta la Prima TV emisiunea „Refrecţii rutiere”

După ce a stat vrei trei ani ca mortu-n păpuşoi, fără să aibă fericirea să-l pupe vreo combină, vreo semănătoare sau măcar vreun garoi ieşit la furat coceni, Şerban Huidu se întoarce pe cai mari la Prima TV. Cum caii lui favoriţi sunt ăia putere, cârcotaşul va prezenta, se pare, o emisiune pe teme automobilistice, intitulată „Refrecţii rutiere”.

Pe parcursul a 45 de minute, telespectatorii vor putea afla care sunt ultimele trenduri în materie de drifturi auto pe linie continuă, cum îşi pot tuna maşina în aşa fel încât să nu schimbe la ea decât bara faţă, în cazul în care intră cu 150 km/oră în alţi participanţi la trafic sau cum să depăşească în curbă cu ochii închişi. Programul va cuprinde şi o rubrică de fashion, dedicată cocalarilor, rubrică în cadrul căreia bizonii vor fi sfătuiţi, de pildă, să-şi asorteze blana artificială de pe volan cu culoarea şosetelor, să nu aibă lipite pe bord un număr impar de cruciuliţe, iconiţe şi mătănii, că aduce ghinion şi să aibă aceeaşi nuanţă de fumuriu la parbriz şi la ochelarii Ray-Ban.

În fiecare emisiune, Huidu va prezenta noul Cod Rutier pe înţelesul tuturor, fiindcă există multe modificări pe care sigur cercopitecii cu carnet nu le-au citit, din simplul motiv că nu ştiu să citească, deci e bine să li le explice cineva. Astfel, potrivit modificărilor aduse, şoferii pot comite accidente grave fără să păţească nimic: dacă până acum ei riscau puşcăria dacă victimele stăteau peste zece zile în spital, acum fraierii care nu s-au ferit la timp trebuie să stea internaţi cel puţin trei luni pentru ca şoferul grăbit să se aleagă cu dosar penal.

„Este o măsură binevenită, care-i scapă pe şoferi de un stres, ne-a declarat un cocalar care a refuzat să-şi dezvăluie numele, preferând să i se spună „Boss de Boss”. „Oricum, a continuat el, şmecherii trebuie să fie atenţi pe cine calcă: dacă dau peste copii şi peste tineri, nu-i problemă, ăştia se repară repede, dar dacă zboară de pe trecere vreo băbăciune care a făcut armata cu Viorel Lis au rupt-o-n fericire, fiindcă băbătâiile se repară mai greu şi rişti să le plăteşti de bune”.

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, Şerban Huidu ar fi fost ofertat de compania producătoare de jocuri de PC „Rockstar North” să devină imaginea jocului „Grand Theft Auto” în România.

„Ne gândisem, iniţial, să-i propunem nevestei lui Păunescu acest lucru, dar designerii noştri n-au putut proiecta o maşină care s-o încapă, aşa că ne-am oprit la Huidu, că e mai subţire. Varianta românească a jocului se va numi „Marea Furăciune Auto”, iar Şerban va juca rolul unui şofer care conduce bezmetic, depăşeşte pe contrasens, calcă oameni ca să facă rost de viaţă şi mana şi la sfârşit, drept recompensă, primeşte şi o emisiune TV cu un salariu excelent. El este, cu alte cuvinte, modelul românesc de succces, pentru că din seria filmelor cu proşti şi pentru că automobile de teren”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare