HomeActualitateIeftin și ușor! Învață „Școala fără profesor”

Ieftin și ușor! Învață „Școala fără profesor”

Pentru că au probleme cu banii, ori sunt sătui să vadă că-n fiecare an cade școala pe elevi, mulți părinți au hotărât să-și retragă odraslele din sistemul educațional pentru a-i educa singuri.

„Școala fără profesor” este un bestseller ce a ajuns deja să fie cumpărat de milioane de români, sătui să meargă în fiecare dimineață din punctul A până în punctul B pentru a se enerva și a conștientiza că școala „nu ajută-n viață”.

O mamă care a apelat la noul manual „Școala fără profesor” a declarat că în fiecare dimineață își trezește copilul, îi alege hainele, îl plimbă o tură în jurul casei/blocului, îi lasă un pachet de țigări pe birou și îi urează baftă. „Tot ce-mi doresc e să nu se bată singur, acum când nu are colegi pe care să-i bată”, a declarat mama elevului.

Manual „Școala fără profesor” îi învață pe cei mici tot ce trebuie să știe: chimie, matematică, română, Facebook, cum să fumeze palmat, cum să dea perversa, cum să le povestească colegilor show-urile lui Bendeac, educație foarte fizică și multe altele.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare