HomeActualitateÎn gaura presei: 2 noiembrie

În gaura presei: 2 noiembrie

Un alt ilustru anonim care își publică gândurile în Jurnalul național, Petru Calapodescu, scrie astăzi despre cum este îngrijorat de invazia OTV în politică. Nea Petrică, nu că n-ai și tu, pe ici, pe colo, dreptate, dar despre invazia Antena 3 tot pe centura politicii, niciun cuvințel? Bașca, ce mi-e DD, ce mi-e Jiji?

Colegii de la România liberă reușesc, în sfârșit, să elucideze cel mai mare mister de după referendum: de ce nu a plecat Crin Antonescu din politică, așa cum i-a promis lui Traian Băsescu pe vremea când tuna și fulgera din Parlament. Ei, dragi prieteni, se pare că groparul PNL ar fi declarat spaniolilor de la El Mundo că el crede că va deveni viitorul președinte al României. Deci, așa cum pasărea mălai visează și Crinelei tot la cearșafurile alea din satin de la Cotroceni i-a rămas mintea.

Realitatea.net citează o declarație a lui François Hollande, conform căreia Franța rămâne determinată să lupte împotriva antisemitismului. O inițiativă lăudabilă din partea președintelui francez, însă îi recomand să nu aplice aceleași tactici ca în combaterea xenofobiei împotriva romilor. Parcă nu ar fi cușer din partea lor să-i deporteze pe evrei, cum au făcut cu țiganii români, în Israel.

Ziarul Adevărul, altfel o gazetă cu preocupări serioase în general, scrie astăzi despre necazul unei femei de 77 de ani din Craiova, care a fost trasă-n piept de asociația ei de proprietari cu 900 de lei. Domnilor, nu zicem că ce a pățit femeia respectivă n-ar fi nasol, dar totuși pe când știri cu nesimțiții care terorizează babele din scara blocului ori golani care sparg semințe în neștire în parc?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare