HomeActualitateÎn gaura presei: 22 octombrie

În gaura presei: 22 octombrie

evz.ro are la loc de cinste pe prima pagină previziunile astrale ale Uraniei. Vești proaste pentru săgetător, gemeni, balanță și fecioară. Eu m-am uitat doar la balanță. Deși Soarele intră în Casa Banilor alături de Mercur, se pare că nu câștigăm la Loto nici săptămâna asta. De reținut este că o să avem succes pe Casele III și IX, care or fi ele.

gandul.info are vești la fel de proaste, numai că sunt la nivel pământean și nu transcendental-astral. Comisia Europeană ne taie fondurile structurale POS (program operațional sectorial) pentru că Statul a făcut combinații, șmenuri, șușanele. Aici intră POS Transport și Competitivitate și POSDRU. Urania, ești sigură că Soarele intră în Casa Banilor?

Jurnaliștii de la Adevărul au descoperit roata! Mai precis, că la hotelurile de lux din România, dacă te ține buzunarul, poți comanda room-service cu una, două sau chiar trei finalizări! Bă, băieți, curve de lux la hoteluri de lux există de la prima Conjuncție a lui Mercur cu Venus. Numai DSK a fost prost și a vrut o cameristă urâtă.

De la jurnalul.ro aflăm că Ponta e indignat pentru că CSM-ul nu s-a sesizat și atunci când au apărut stenograme cu el. Adevărul e că CSM-ul l-a cam trollat pe Ponta. Mai țineți minte când l-au făcut să vină de pomană până la sediu, ca după 10 minute să i se spună că nu e cvorum? Aproape că-i dădea o lacrimă în colțul ochiului!

libertatea.ro scrie despre cum poți cumpăra lapte de femeie de pe net. Deci, nu!

Tăriceanu vrea monarhie, scrie realitatea.net. Cu monarhie, fără monarhie, voi tot îl aveți pe Gigi Becali în partid.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare