HomeActualitateÎn gaura presei: 24 octombrie

În gaura presei: 24 octombrie

Mă întreb dacă cei de la Realitatea.net mai au pe cineva angajat care chiar să stea și să scrie știri. De cele mai multe ori, ai conținut de pe Libertatea, Click!, Ştirile ProTV sau GSP. Și, mai mișto, e că ai cel mai prost conținut de pe site-urile respective. Dacă tot facem preluări, măcar puneți naiba „Săptămâna pe scurt” a lui „Alcibiade” Vadim Tudor, să râd și eu de ceva.

Ziariștii de la Evenimentul zilei și Jurnalul național trăiesc în realități diferite ale României, cu răufăcători și super-eroi diferiți. De pe prima pagina a Evenimentului aflăm că, de fapt, cazul Blejnar este legat de PSD și Ponta, iar în Jurnalul citim despre lupta băsiștilor cu stenogramele. Eu nu știu exact în ce universuri trăiesc băieții ăștia, dar clar sunt paralele cu ăsta în care trăim noi.

De la Cancan, pe prima pagină, aflăm că Innei îi atârnă pielea de pe abdomen. Ofticoșilor! Sunt convins că voi acasă aveți doar bred-piți și angeline-jolie!

Colegii de la România liberă ne anunță că familia Boldea a intrat într-un nou rahat – mai nou, ambii frați sunt acuzați de evaziune fiscală. Băieți, vă recomand să încercați America de Sud data viitoare, că UE nu are tratat de extrădare cu țările de-acolo.

Click! consideră că e știre de prima pagina un scandal între Andreea Tonciu și Mitea pe tema mersului la coafor. Mă aștept ca dăţile viitoare să aflăm când s-au certat pentru că era prea multă sare-n ciorbă, pentru că Mitea își aruncă chiloții pe unde apucă atunci când vine acasă obosit de la… nefăcut nimic toată ziulica și când erau pe punctul de a se despărţi din cauza culorii capacului de WC pe care voiau să și-l cumpere de la Carrefour.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare