HomeActualitateIncompetența e în pas cu tehnologia

Incompetența e în pas cu tehnologia

Primăria Capitalei e pusă pe investiții masive în 2014. Nu știm dacă a jucat Oprescu la Loto, ori a amanetat una din autostrăzile suspendate ce străbat Bucureștiul, dar pentru anul în curs s-au anunțat investiții de peste 1 miliard de euro. Unele par de bun augur, altele-s doar firimituri pentru viitoarea campanie electorală. Cum totuși nu-mi place să știu că banul public devine o bătaie de joc mă întreb de ce s-au alocat bani și pentru 10 segway-uri. 228.000 de lei pentru a vedea burtoși ineficienți încercând să manevreze ultima fiță tehnologică prin Centrul Vechi. Cred că vă imaginați cât de ridicoli vor fi patrulând vara printre mese și scaune, încercând să se strecoare prin haosul aprobat de primărie.

Cel mai probabil comunitarii vor avea parte de segway-uri, una dintre cele mai în plus bresle muncitorești din România. Dacă ești sprijinător de ziduri ai aduce un aport mai mare societății decât comunitarii. Când ai văzut ultima dată ca un astfel de polițist să facă ceva, orice, exceptând să patruleze în mașini (unele chiar mari și scumpe) și să-și plimbe fizicul alene pe stradă?

Scuza multora o să fie că Poliția Română trebuie să fie mereu în pas cu ultimele tendințe tehnologice. De parcă ai avea nevoie de segway ca să oprești infracțiunile din Centrul Vechi. E ca și cum ai spune că ai nevoie de un elicopter ca să oprești evaziunea fiscală din piețele bucureștene. De ăia 228.000 de lei aș plăti un instructor de fitness și aș închiria o sală de sport să-i pun pe toți polițiștii la treabă. Punem pariu că unii dintre ei nici nu știu cum arată o bandă de alergat?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare