Joe Biden, nominalizat la toate cele 6 categorii ale Premiilor Nobel

de Eugen Cismasu , 25 ianuarie 2021

În ciuda prognozelor criticilor săi acerbi, noul președinte american, Joe Biden, face senzație, la nivel internațional, după primele sale 5 zile de conducere în Biroul Oval de la Casa Albă.

Astfel, după semnarea ordinelor executive de a se pune capăt rasismului, încălzirii globale și terorismului intern republican, Comitetul norvegian pentru Premiile Nobel a fost unanim de acord de acord că acesta a fost probabil cea mai bună debut în funcție al oricărui președinte din istorie. Ca o recunoaștere a aceastei realizări revoluționare, Joe Biden a fost nominalizat pentru Premiul Nobel în cadrul tuturor celor 6 categorii pentru care se decernează doritul trofeu, din următoarele considerente:

Premiul Nobel pentru Fizică - Pentru că a provocat în mod miraculos încetarea topirii platformei glaciare și scăderea considerabilă a nivelului mărilor prin simpla semnare a Acordului climatic de la Paris.

Premiul Nobel pentru Chimie - Pentru chimia lui incredibilă cu poporul american, concretizată în victoria obținută în alegerile prezidențiale.

Premiul Nobel pentru Medicină - Pentru administrarea de vaccinuri salvatoare pentru milioane de americani, asta după ce Trump ținuse dozele ptitite în mod egoist în subsolul de la Casa Albă.

Premiul Nobel pentru Literatură - Pentru cele mai convingătoare postări realizate vreodată pe rețelele sociale Tweeter, Facebook, Youtube și Instagram.

Premiul Nobel pentru Pace - Pentru asigurarea unui transfer pașnic de putere, de la republicani către democrați, în compania a doar 30.000 de soldați ai Gărzii Naționale.

Premiul Nobel pentru Științe Economice - Pentru creșterea salariului minim, ceva ce nimeni nu a mai încercat în Statele Unite până la el.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Theodor Iliescu

    31 ianuarie 2021 2:09

    Va avea CONCURENT la premiul Nobel pentru PACE faimoasa organizatie care a jefuit numeroase orase americane - in repetate randuri BLM - propusa de un creti - pardon !! "nembru" al Parlamentului norvegian !!!

    raspunde comentariului
+