HomeActualitateKinder va produce cele mai ieftine mașini din lume

Kinder va produce cele mai ieftine mașini din lume

După ce băieții de la Nissan au lansat mașinile electrice Leaf, o parte din producătorii concurenți au spus că în doi ani vor produce niște automobile mult mai ieftine și tot electrice. Totuși, e posibil ca acestea să nu ruleze în România, căci nu au loc pentru încărcare, românii având priză doar la BMW-uri cu număr de Bulgaria. Și, pentru că nu era de ajuns, directorul de la Kinder a făcut o declarație șoc:

"Avem deja tehnologia pentru mașinile care nu vor avea motor, însă vor merge absolut oriunde. Totul e să le împingi ușor cu mâna. Aceste mașini pot fi conduse și fără permis, nu suferă accidente și nu e recomandat să fie lăsate în preajma copiilor până în 3 ani. Le bagă în gură și ajung să le înghită. Deja avem în proiect să vindem oul Kinder cu reducere de 25%, iar fiecare surpriză să fie exclusiv o mașinuță."

Cu această ocazie, șoferii tatuați și care țin geamurile deschise la semafor vor asculta manele doar la ei acasă, întrucât mașinuțele sunt prea mici pentru a suporta un sistem de sunet 5 plus 1 minus 4  plus 7 egal cât, băi cocalarule?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare