HomeActualitateLa închisoare, Felix s-ar putea apuca de yoga, ca...

La închisoare, Felix s-ar putea apuca de yoga, ca să-şi deschidă al treilea ochi

Gândul că ar putea intra curând la puşcărie îl înnebuneşte pe Dan Voiculescu. De zile bune, mogulul nu mai doarme, e indispus şi nici măcar compresele cu limbă caldă aplicate de Gâdea&Badea nu-l mai scot din starea de nelinişte în care se află. Ca să-l mai calmeze, medicul curant, Dr. Menci, i-a recomandat să facă exerciţii de yoga şi să practice meditaţia.

„Şefu’ va deprinde foarte repede tainele yoga, crede dr. Menci, deoarece el posedă calităţi paranormale native. Amintiţi-vă doar cum a reuşit să transfere miliarde de dolari din contul lui Ceauşescu în contul lui, fără măcar să se atingă de banii ăia. Sau gândiţi-vă câte milioane de români hipnotizează zilnic, prin simpla rostire a cuvintelor Băsescu Traian. Nu mai zic de Dosarul Telepatia, prin care a transformat miraculos o sută de mii de euro în 60 de milioane de euro!”.

Deşi mulţi afirmă că intrarea la închisoare îl va distruge pe Voiculescu, medicul său îi contrazice. El spune că dimpotrivă, liniştea de la Jilava îi va fi benefică lui Felix, permiţându-i să mediteze, cu mult calm, la integrarea în absolut. „O astfel de meditaţie produce efecte nebănuite. Sunt convins că după doar câteva săptămâni petrecute la răcoare, domnul Voiculescu va reuşi să-şi deschidă al treilea ochi, o performanţă de care doar cei mai înzestraţi yoghini sunt capabili. Şi dacă nu reuşeşte singur, nu-i nimic, îl vor ajuta colegii de celulă, pentru că şi meditaţia de grup ajută, cu condiţia să fie practicată profund!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare