HomeActualitateLa mulţi ani cu executare de Sân Andrei!

La mulţi ani cu executare de Sân Andrei!

Cică de Sân Andrei lupii încep să vorbeasca cu grai de om și spun lucruri trăznite, iar cei care vor fi atacați în această noapte se vor transforma în vârcolaci. Dacă se apucă de vorbit și rechinii și țeparii din PSD, mulți se vor zvârcoli prin tribunale. Acum ar fi bună Madam Apciză de la Finanțe cu usturoiul ei, ca să alunge vampirii.

Dar cum singurii vampiri pe care-i mai știm sunt cei bugetari, tot mai bun e DNA-ul decât usturoiul. Acum există și o explicație pentru ce au crescut și diversificat taxele, "apcizele" și impozitele: să dispară usturoiul, să-și poată face de cap vampirii bugetari. Așa că mai bine s-o ungem cu slănină pe Madam Usturoi de la Finanțe și-o dăm la câini, așa cum mai mult ca sigur a procedat și ea cu ceea ce chipurile a învățat despre finanțe la Harvard (o harvardnistă!).

Cred că cel mai așteptat obicei de Sânandrei este cel cu fetele care stau goale între două oglinzi să-și vadă ursitul. Cică la miezul nopții trebuie să stea cu două lumânări aprinse în mână și în oglinda din spate vor vedea scene din viitorul lor, inclusiv chipul celui care le va fi soț (gâfâind și bălind ușor).

Parcă și văd scena cu "fetele" din penitenciarele și arestele Patriei și cum pe mulți politicieni îi trec sudori reci numai gândindu-se la tubulatură. Întrebarea-i de ce mai fură? Le-o fi plăcând.

Nu în cele din urmă, de noaptea de Sân Andrei, cei care vor să dezlege unele mistere ale meandrelor bugetare sau enigme vor putea privi și afla toate acestea într-un vas cu apă descântată. Te și miri ce noi tehnologii mai mai au în dotare cei de la servicii.

Așa că de Sân Andrei, celor care au fost cuminți le doresc un sincer la mulți ani! Și cu executare celor care nu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare