HomeActualitateLui Crin i-a născut pisica numai motani

Lui Crin i-a născut pisica numai motani

Astăzi, dragii mei, e o zi mare pentru liberalismul românesc. Și când spun asta nu mă refer la faptul că o mână de liberali autentici pun piatra de temelie a „Inițiativei România liberală”, o mișcare menită să revigoreze dreapta, ci la faptul că azi a născut pisica lui Crin Antonescu – prima pisică a țării, dacă ne gândim că Băsescu nu prea iubește animăluțele, chit că și-a pripășit un pisic pe la Palatul Victoria. Știu, îmi veți spune că pisicile fată, nu nasc. Total greșit: pisicile obișnuite fată, e drept, dar pisica despre care vorbim e a lui Crin Antonescu și dacă decide Crin Antonescu pisica lui naște – prin ordonanță de urgență dacă e nevoie – și tot naște!

Așa că domnul Antonescu n-a pus toată noaptea geană pe geană, ci a vegheat ca nașterea să se desfășoare în condiții optime. Cei mai buni medici veterinari, aduși din străinătate, au robotit în jurul pisicii, întrebând-o de sănătate. Ministrul Nicolăescu a lăsat baltă toate problemele cronice ale nației, spre a se preocupa de problemele acute ale mâței prezidențiale. Și, când prima rază de lumină s-a pogorât peste București, pisoii au început să iasă, miorlăind slab, mai slab chiar decât îndrăznesc membrii PNL să mai miorlăie, de când e Crin președinte la Partid.

Imediat, Crin a pus mâna pe telefon și a sunat un prieten: „Alo, domnu’ Voiculescu? Cine, Ăla Micu? Mă, Ăla Micu, ia dă-mi-l, mă, pe domnul Voiculescu, că am să-i dau o veste bună! Nu, n-a căzut Băsescu, e vorba de altceva… Alo? Ce faceți, domnu’ Voiculescu, dormeați? Vai, cum se poate ca un om harnic ca dumneavoastră să fie încă în pat la 7 dimineața? Uitați de ce v-am sunat: mi-a născut pisica! Da, șase pui vii pe care o să-i hrănească ea cu lapte și noi cu miere, că mai avem nițică, la rezerva de stat! Da, domnu’ Voiculescu, motani cu toții, mititeii! Par blânzi, dar știți ce rău zgârie?

Și au niște urechi imense și mereu ciulite, ghiciți cu cine seamănă… Exact, cu dumneavoastră, domnu’ Voiculescu! De-aia mă și gândeam să-i botezăm ca pe papi: Felix I, Felix II, Felix III… Dar eu m-aș opri la Felix V, fiindcă știți… cum să vă spun… al șaselea nu prea vă seamănă. E un vlăjgan de pisic, cu tendințe de îngrășare, și-are niște cercuri negre la cap de zici că l-a născut mă-sa cu ochelari! Domnu’ Voiculescu, dacă-mi permiteți… eu zic că pe-ăsta să-l abandonăm pe undeva, că, la cum arată, mi-e că n-apucă să treacă trei luni și ne lasă pe toți fără lapte și miere!”

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare