HomeActualitateMacron, Scholz și Draghi au avut nevoie de experiența...

Macron, Scholz și Draghi au avut nevoie de experiența de turist a lui Iohannis, la Kiev

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, şi premierul Italiei, Mario Draghi, l-au chemat expres pe președintele României, Klaus Werner Iohannis, să-i însoțească în vizita lor în capitala Ucrainei, Kiev, deoarece șeful de la Palatul Cotroceni are o experiență vastă în excursii.

Klaus Iohannis a dovedit o viteză în deplasaere aproape de cea pe care o folosește în rostirea discursurilor, ajungând după ceilalți lideri europeni.

Șeful statului român a ieșit însă învingător la proba de măsurare a pantofilor, unde la depășit clar pe Emmanuel Macron.

Cravata azurie purtată de Klaus Iohannis l-ar face oricând invidios pe un suporter fanatic al naționalei de fotbal a Italiei precum Mario Draghi.

În privirea lui Olaf Scholz președintele Iohannis nu a mai simțit căldura dragostei materne de pe vremea fostului cancelar german.

Iohannis a recomandat o destinație mai călduroasă pentru următoarea excursie a liderilor europeni, ca de exemplu Egipt, unde șeful statului român are experiență și începe să se simtă ca acasă.

 

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare