Maria Grapini va fi invitată la Poliție să spună ce făcea între maci

de Academia Caţavencu , 20 mai 2015
Maria Grapini va fi invitată la Poliție să spună ce făcea între maci

După ce și-a făcut o superbă poză, pe post de floare între flori, și a postat-o pe Facebook, europarlamentarul Maria Grapini ar putea avea probleme cu autoritățile. Potrivit unor surse, ea va fi chemată să dea cu subsemnatul la Poliție, spre a motiva ce anume făcea în acel câmp de maci.

”E adevărat că macii sunt roșii, ca și convingerile doamnei Grapini, dar totuși să nu uităm că din ei se obțin droguri, deci automat  e ceva suspect aici”, a precizat un ofițer de la Stupefiante. Oamenii legii s-au declarat stupefiați văzând un ditamai parlamentarul european tolănit la o margine de șanț, în maci și suspectează că doamna Grapini tocmai consumase o porție zdravănă de covrigi cu mac înainte de a-și face poza.

”Mai mulți oameni care o urmăresc pe doamna Grapini pe Facebook  și au văzut poza ne-au semnalat situația. Am intrat și noi pe Facebook și, după ce am citit câteva postări de-ale dumneai, ne-am dat seama că, într-adevăr, ceva nu e în regulă. Ca să scrii atât de prost și de agramat trebuie să fii ori bătut în cap, ori să fi fumat ceva. Or doamna Grapini este o femeie inteligentă, deci prima variantă automat cade”, au precizat sursele.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • defecare humanum est, perseverare inter papavericis, diabolicum!

    04 iunie 2015 16:50

    Cea putea sa faca proasta sholdoveanca intre maci? ...mereti si vedeti acolo pe teren, a lasat ceva maro cu motz, ca altfel se _aca pe ea, cum face de-obicei...

    raspunde comentariului
+