Marian Vanghelie va lansa la Realitatea TV audio-book-ul „O mie şi-unu de hoţi”

de Spartakus , 30 noiembrie 2014
Marian Vanghelie va lansa la Realitatea TV audio-book-ul „O mie şi-unu de hoţi”

Succesul extraordinar avut de emisiunea de „dat din casă” la care invitat a fost Marian Vanghelie a determinat postul Realitatea să ia o măsură de pionierat în peisajul media autohton. După cum precizează surse din interiorul postului de televiziune, Rareş Bogdan şi Marian Vanghelie vor recrea, de acum înainte, timp de o mie şi una de nopţi, povestea Şeherazadei în variantă mioritică, edilul din cel mai sector sărac urmând să joace rolul frumoasei prinţese. Astfel, Marean va povesti telespectatorilor, în fiecare seară, câte o pildă, snoavă sau anecdotă, din isprăvile foştilor lui fraţi pesedişti.

„N-o să fie cu Sindbad Marinarul, că la PSD în partid nu e marinari ca Băsescu, în schimb este Mazăre. Nici Sindbad adevăratul n-a făcut mai multe călătorii extraordinare ca Mazăre, plus că Sindbad, m-am interesat la un prieten care-a citit cartea, n-a fost în Brazilia, să dea din cur cu panaramele alea de la samba. Nici cu lampa lui Aladin n-o să fie, da’ o să fie cu lampa lui Ilici, o să vă placă mult. Plus că povestea lui Ali Baba o să fie altfel, 40 de hoţi e prea puţini, în PSD e pe puţini 40.000, deci mai puneţi nişte zerouri, dă-le dreacu’”, ar fi precizat Vanghelie.

Intuind că dezvăluirile lui nocturne vor produce senzaţie, Rareş Bogdan i-ar fi propus lui Marean să scrie o carte despre PSD, dar primarul l-ar fi refuzat, întrucât lui îi e greu să şi citească, darămite să mai şi scrie cărţi. „S-a optat în cele din urmă, ne-au precizat surse din cadrul Realitatea TV, pentru realizarea unui audio-book, pentru că Vanghelie e mult mai bun la oral decât la scris”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+