Mark Zuckerberg dă cărțile pe față: vezi ce se-ntâmplă, cu contul tău de Facebook, de săptămâna viitoare!

de Eugen Cismasu , 28 iunie 2020

Începând de săptămâna viitoare, conturile tuturor utilizatorilor de Facebook vor da like și follow automat conținutului neoliberal afișat de alți utilizatori din rețeaua de socializare, noul icon-ul de susținere urmând să fie celebrul pumn al ideologiilor marxiste. Schimbarea vine după ce Mark Zuckerberg a decis că este momentul să îi facă pe toți cei care se folosesc de avantajele de comunicare ale platformei sale să ia contact cu ideologia progresistă, fie că vor, fie că nu vor.

În atare condiții, cu noua actualizare, conturile sau paginile de Facebook, repotezat Faceprogressbook, vor începe să partajeze automat articole de pe blogurile activiștilor Green Deal, Greenpeace, de pe portalul de știri CNN, de pe siteurile Partidului Democrat din America sau de pe paginile Black Lives Matter, China Daily și Antifa.

În România, newsfeedurile vor fi invadate de comunicate plantate de PSD, USR și Pro România, iar indiferent de știrile căutate, algoritmul va oferi exclusiv soluții editoriale furnizate de Digi 24, Spot Media și Sputnik.md.

Pe lângă noile modificări, confidențialitatea conținutului va fi, de asemenea, extrem de afectată, datele personale ale utilizatorilor de rețea socială urmând să fie puse la dispoziția grupurilor de inițiativă și de presiune progresistă.

Mai mult decât atât, în termen de două luni, accesarea conturilor de facebook va fi amplu restricționată, urmând să fie condiționată, de exemplu, în varianta mobile, de folosirea exclusivă a unor terminale marca Oppo, Huawei, Xiaomi, Realme și OnePlus.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  10 iulie 2020 0:46

  CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI DIN BUCURESTI , V-A AVEA MAI MULT DE 60 DE CONDUCATORI AI CATEDRALEI , PANA IN ANUL 5000 ERA NOASTRA , IN VIITOR .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 22:41

  OARE IN ANUL 5000 ERA NOASTRA , CINE V-A FI LA CONDUCEREA CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI , DIN BUCURESTI ?

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 21:37

  NU STIU , DAXCA ESTE BINE , CA IN LOC DE CARAMIDA OBISNUITA PLINA , SA SE FOLOSEASCA LA ZIDARIE , CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE , ESTE O CARAMIDA MAI DURA , MAI GREA , SI ARE UN SUNET METALIC , SI NU SE POATE TAIA CU PANZA DE BOMFAIER , DEOARECE , SE DETERIOREAZA PANZA DE BOMFAIER , DAR PROBABIL , CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE , DUREAZA 500 DE ANI DE ZILE , DEOARECE ESTE O CARAMIDA FOARTE DURA , FOARTE REZISTENTA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 21:02

  CASELE CONSTRUITE ASA , CU PILONI DE BETON DE 1 METRU GROSIME , 1 METRU LATIME , SUNT FOARTE REZISTENTI , DUREAZA , 500 DE ANI VECHIME , DAR PENTRU CA PE LA COLTURI , CASELE POT FI RECI , DE LA BETON , ESTE BINE CA PILONII DIN BETON , SA FIE IMBRACATI , IN CARAMIDA , PENTRU A TINE MAI CALD , CASELE , PE LA COLTURI , CU PILONI DE BETON . GRINZILE SUNT DIN BETON , TAVANUL , DIN BETON , FUNDATIILE , DIN BETON , IAR RESTUL CASEI POATE FI , CU CARAMIDA , INTRE PILONII DE BETON . ESTE BINE DE A FI CARAMIDA PLINA , BINE ARSA , LUCIOASA , ESTE MAI GREA , DAR REZISTA 500 DE ANI DE ZILE . OARE CUMVA , POATE EXISTA UN INLOCUITOR AL CARAMIZII , POATE BCA , SAU ALTCEVA IN LOC DE CARAMIDA ? NU STIU . MAI EXISTA CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE , ESTE O CARAMIDA MAI DURA , DAR DACA S-AR FOLOSI CARAMIDA ALBA , IN LOC DE CARAMIDA ROSIE ATUNCI , CU SIGURANTA , CASA REZISTA 500 DE ANI DE ZILE !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 18:59

  AM UITAT ! IN ANII 1960 , SE CONSTRUIAU IN BUCURESTI BLOCURI , CU PILONII DIN BETON DE 1 METRU LUNGIME SI 1 METRU LATIME , SI CU FIER BETON IN INTERIOR . IAR DACA BLOCURILE SAU CASELE AU IN INTERIORUL PILONULUI DE BETON , FIER BETON , SUB FORMA DE TINTAR , ADICA MAI MULTE PATRATE DIN FIER BETON , ATUNCI BLOCURILE SAU CASELE CONSTRUITE IN ASA FEL , POT AVEA O DURATA DE FUNCTIONARE DE 500 DE ANI DE ZILE !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  04 iulie 2020 23:21

  EU AM RAMAS UN RETROGRAD , LA WINDOWS 7 , SI CU INCA DOUA BROWSERE SEPARATE SI CU INCA DOUA ANTIVIRUS . ANTIVIRUSUL I-MI INDICA IN PERMANENTA CAND SE INTERVINE DIN AFARA IN INTERIORUL COMPUTERULUI MEU . DOAR UN SINGUR ANTIVIRUS I-MI INDICA CAND SE INTERVINE DIN AFARA IN INTERIORUL COMPUTERULUI MEU . DAR FUNCTIONEAZA AMANDOUA ANTIVIRUS , IMPREUNA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 iulie 2020 22:40

  COMENTARIUL DE MAI JOS , ESTE LITERATURA DE FICTIUNE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 iulie 2020 21:42

  AM CASTIGAT LA PACANELE ! MI-A IESIT TREI POPI SI DOI PAPI ! RESTAURANTELE RAMAN INCHISE ! DOAR TERASELE RAMAN DESCHISE IN BUCURESTI ! VIVAT LIBERTY !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  29 iunie 2020 19:56

  CO WIRD 22 DECEMBER , LIBERTY !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  29 iunie 2020 19:52

  V-OR DA AUTOMAT LIKE SI PENTRU PRIETENIE ? DACA DA , ATUNCI ESTE CAM DIFICIL , CU PRIETENIA CARE NU SE DORESTE , A SE VREA PRIETENIE .

  raspunde comentariului
 • Marian

  28 iunie 2020 12:05

  Buna ziua, Care este sursa acestui articol? Observ ca doar dvs. si barikada au postat asta acelasi material. Nu exista nicio referinta la cele precizate.

  raspunde comentariului
+