HomeActualitateMCV-ul e greșit: Intact e fără pată.

MCV-ul e greșit: Intact e fără pată.

În ultima săptămână am fost martorii unor atacuri nedrepte îndreptate împotriva lui Dan Voiculescu și a angajaților săi. Astfel, deși întreaga presă se face vinovată de presiuni asupra autorităților statului român (fiindcă să ceri autostrăzi se cheamă că faci presiuni asupra Ministerului Transporturilor, să soliciți îngrijiri corespunzătoare e totuna cu a face presiuni asupra Ministerului Sănătății ș.a.m.d.), printr-un concurs nefericit de împrejurări doar angajații Intactului au ajuns să fie arătați cu degetul pentru astfel de fapte.

Dan Voiculescu răspunde acestor acuzații nefondate printr-o scrisoare publică, pe care ne-a remis-o doar nouă, deoarece în restul presei nu are încredere – fiindcă e, zice el, neserioasă (pe când noi suntem de toată încrederea, întrucât facem umor serios, nu glumă). Iată epistola invocată:

„Nu este adevărat că Antenele ar încerca să influențeze cumva Justiția sau autoritățile statului. Pot să vă dau în scris că astfel de lucruri sunt inacceptabile pentru mine – și dacă nici eu nu știu să dau în scris, apoi cine știe?! Trebuie să recunosc că o parte, probabil cea mai mare, dintre angajații trustului meu au o pată pe Justiție, sau pe ANI și pe alte câteva instituții. Însă, credeți-mă, sunt străin de aceste apucături, ba chiar fac tot ce pot să le temperez, deși e dreptul fiecăruia să-și apere patronul până la ultima picătură de sânge. Așa cum vedeți și-n fotografia pe care o anexez acestei scrisori, când constat că i s-a pus cuiva pata pe Justiție, recționez prompt, încercând să scot imediat acea pată. În acest scop, oricând simt că se impune, spăl temeinic mințile angajaților mei. Vă mărturisesc că nu e unul care să-mi fi scăpat. Am satisfacția de a constata că, după atâtea spălări, rezultatele se văd cu ochiul liber. La cei mai mulți dintre ei e nevoie de o simplă clătire, din când în când, și creierul e ca nou!

Închei asigurându-vă că nu e mogul care să iubească mai mult ca mine Justiția. Și libertatea.”

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare