Membrii Noua Dreaptă, revoltați că tramvaiele mov din Cluj sunt „prea gay”

de Radu Uszkai , 06 octombrie 2012
wi-fi-tram

Achiziția celui de al patrulea tramvai mov al Clujului, care a fost pus astăzi în circulație, a stârnit o reacție violentă din partea grupării neolegionare Noua Dreaptă. Vă prezentăm, în continuare, cele mai importante fragmente dintr-un comunicat al descendenților lui Corneliu Zelea-Codreanu.

Națiune, iubit popor, clujeni,

Este inadmisibil ca într-o țară ca a noastră, într-o Românie verde, tramvaiele din Cluj să fie vopsite în culoarea mov. Este mai mult decât evident că aceasta este o campanie de promovare a culturii gay, care amenință temelia familiei tradiționale românești și a credinței noastre ortodoxe de nestrămutat.

E trist că ne-am lăsat, din nou, învinși și manipulați de conspirația bozgoreasco-iudeo-masonică. Ce mai lipsea acum, să vedem pe tramvaie imagini cu homosexuali în timp ce se mozolesc?

[...]

Solicităm cu tărie vopsirea mijloacelor de transport în culoarea verde și pictarea pe acestea a imaginilor lui Corneliu Zelea-Codreanu și Ioan Moța, dar și a Mântuitorului nostru, Iisus Hristos, sau a dictonului „Basarabia, pământ românesc”.

În plus, nu vrem ca bozgorii sau poponarii să mai aibă acces la transportul public în comun, că doar înaintașii noștri nu s-au sacrificat pe altarul patriei pentru aceștia.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • dasdas

    02 septembrie 2014 16:19

    Radu Uszkai , daca te prind iti rup picioarele, jegule!!!!Du-te in ungaria si bate-ti joc de ai tai nu de oamenii nostri!!!!

    raspunde comentariului
+