HomeActualitateMembrii Noua Dreaptă, revoltați că tramvaiele mov din Cluj...

Membrii Noua Dreaptă, revoltați că tramvaiele mov din Cluj sunt „prea gay”

Achiziția celui de al patrulea tramvai mov al Clujului, care a fost pus astăzi în circulație, a stârnit o reacție violentă din partea grupării neolegionare Noua Dreaptă. Vă prezentăm, în continuare, cele mai importante fragmente dintr-un comunicat al descendenților lui Corneliu Zelea-Codreanu.

Națiune, iubit popor, clujeni,

Este inadmisibil ca într-o țară ca a noastră, într-o Românie verde, tramvaiele din Cluj să fie vopsite în culoarea mov. Este mai mult decât evident că aceasta este o campanie de promovare a culturii gay, care amenință temelia familiei tradiționale românești și a credinței noastre ortodoxe de nestrămutat.

E trist că ne-am lăsat, din nou, învinși și manipulați de conspirația bozgoreasco-iudeo-masonică. Ce mai lipsea acum, să vedem pe tramvaie imagini cu homosexuali în timp ce se mozolesc?

[…]

Solicităm cu tărie vopsirea mijloacelor de transport în culoarea verde și pictarea pe acestea a imaginilor lui Corneliu Zelea-Codreanu și Ioan Moța, dar și a Mântuitorului nostru, Iisus Hristos, sau a dictonului „Basarabia, pământ românesc”.

În plus, nu vrem ca bozgorii sau poponarii să mai aibă acces la transportul public în comun, că doar înaintașii noștri nu s-au sacrificat pe altarul patriei pentru aceștia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare