HomeActualitateMi-s România cea urâtă

Mi-s România cea urâtă

Cândva era de la sine înțeles ca o câștigătoare a titlului de Miss să fie frumoasă. Afară de condiția asta necesară și aproape suficientă, concurentelor li se cerea doar să nu fie complet retardate, să poată pronunța inteligibil cum le cheamă și să fie în stare să răspundă onorabil la întrebarea: „Ce ați face ca să trăim într-o lume mai bună?” Răspunsul, pregătit de acasă și repetat insistent în fața  oglinzii, era o propoziție despre soarta copiilor din Africa. Cu asta se considera că sunt suficient de inteligente,  la cât sunt de frumoase.

Acum vremurile s-au mai schimbat. Câstigătoarea titlului Miss România 2014 are un nas de boxer profesionist aruncat neglijent pe o față absolut comună. Dacă te întâlnești cu ea prin Obor și nu e complet despuiată, nici nu o bagi de seamă.

A devenit important însă ca o Miss să fie deșteaptă. Agatia Petronela Toma a primit concomitent cu coronița de prințesă și o bursă de studii. Bine, nu trebuie să fie chiar foarte deșteaptă. Bursa de studii este oferită de Universitatea Spiru Haret.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare