HomeActualitateMinune la Iaşi: Sf. Parascheva a scos demonul PSD...

Minune la Iaşi: Sf. Parascheva a scos demonul PSD dintr-o babă îndrăcită!

Ceremonialul naţional al pupării moaştelor Sfintei Parascheva a debutat fără evenimente notabile, cum ar fi leşinurile şi decesele tradiţionale ale unor cetăţeni vârstnici şi înţelepţi prezenţi la eveniment. Asta până când i-a venit rândul doamnei Văndica Apoştăresei, pensionară cunoscută în localitatea de rezidenţă, Broscăreni, sub apelativul Baba Vanda. După ce a pupat (regulamentar) racla, Baba Vanda a intrat brusc în convulsii epileptice, înspăimântându-i pe cei aflaţi în preajmă. Fenomenul a încetat înainte de ajutorul specializat al SMURD-ului, dânsa declarând că se simte excelent, datorită procesului de exorcizare tocmai aplicat prin intervenţia divină a Sfintei:

"Am simţit cum ies dracii din mine, maică. I-am şi văzut pe toţi cum se duc, strigau măscări groaznice şi ameninţau cu focul Gheenei. Primul a plecat dl Iliescu, pe urmă Petre Roman, Văcăroiu, Adrian Năstase, Victor Ponta, Dragnea şi alţi draci mai mici care m-au posedat după Revoluţie încoace. Mă simt alt om şi-i mulţumesc Sfintei că m-a scos din ghearele Satanei acuma, când se apropie alegerile. Aţi văzut cum deja a început dl Dragnea cu promisiunile necurate, că ne măreşte dânsul penziile, ajutoarele şi pomenile. Păi n-ar fi fost păcat de Dumnezeu să rămân posedată, tocmai când dl Cioloş a reuşit cât de cât echilibrarea deficitelor bugetare? Doar de dl Roman parcă-mi pare puţin rău, că arăta când a plecat la fel de drăcos ca în anii când ne poseda pe toate la schimb cu kentul şi valuta. Mă duc acuşica acasă să mă împac cu moşul meu, suntem certaţi încă de la prima mineriadă, el ţinea de pe atunci cu Coposu şi a luat bătaie în sat nu doar de la mine. Mă apuc de săpat grădina şi cultivat, să nu mai stau la mâna primarului. Pupaţi cu putere şi credinţă, Sfânta îţi dă dar nu-ţi bagă, ca PSD-ul, în traistă!"

Am aflat că în Broscăreni s-a instaurat starea de urgenţă, deoarece Baba Vanda i-a dat primarului pesedist în cap cu puiul primit la pachet şi a refuzat până şi ajutorul cu lemne de foc promis în cazul votului corect în decembrie. Autorităţile se tem să nu ia amploare fenomenul şi să scape de sub control. S-a apelat, în acest sens, la ajutorul părintelui Sofronie, care-i va lămuri pe oameni că Baba Vanda n-a suferit un proces de exorcizare, ci unul de supraîndrăcire cu efecte devastatoare pentru bunul mers al comunei.

Aveţi şi voi grijă ce pupaţi şi cum pupaţi, să nu daţi dracului în loc să luaţi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare