HomeActualitateMircea Badea, noua imagine a unui mare lanţ de...

Mircea Badea, noua imagine a unui mare lanţ de restaurante fast-food!

În caz că nu ştiţi, Mircea Badea este, în ciuda fizicului său de efeb, un mare consumator de fast-food. Dragostea pentru aripioare picante, hamburgeri şi hot-dogi nu-i dă pace, spre disperarea soţiei sale care a declarat de multă vreme război mâncărurilor nesănătoase şi căreia nu-i convine să fie înşelată cu un cârnat. Pentru că în ultima vreme, după arestarea lui Dan Voiculescu, banii din Antene s-au cam împuţinat, Mircea îşi rotunjeşte şi el veniturile cum poate.

Astfel, afirmă sursele noastre, cunoscutul comic de televiziune ar fi acceptat oferta de a fi noua imagine a unui mare lanţ de restaurante fast-food din România. Potrivit contractului încheiat, Mircea Badea nu va mai mânca, de acum înainte, la bufetul Antenelor, unde, oricum, mâncarea era cam proastă, iar rahatul, de pildă, se servea, de fiecare dată, deja expirat, ci doar la restaurantele fast-food. O altă clauză prevede ca Badea să poarte permanent, când merge pe stradă, la sală, la mall, la măsuţă ori la vorbitor la Felix, o pungă pe cap, ca reclamă la respectiva companie producătoare de fast-food.

Prezentatorul s-a liniştit şi pe partea gastronomică: „De când l-au băgat pe domnul Dan Voiculescu la închisoare nu prea am mai văzut carne, de-acum o să am carne în fiecare zi”, a declarat el, precizând că îi place foarte mult noua lui postură: „După bătaia pe care am încasat-o de la motociclist, riscam să mă scuipe lumea pe stradă. Acum, cu punga pe cap, pot să ies pe stradă fără frică. Plus de asta, domnii de la fast-food au fost foarte generoşi: mi-au dat bonus şi un pai, să mă hrănesc cu el, fiindcă altfel, în astea câteva luni până mi se vindecă maxilarul distrus de motociclistul băsist, riscam să mor de foame”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare