HomeActualitateMircea Diaconu va avea acces interzis în restaurantele din...

Mircea Diaconu va avea acces interzis în restaurantele din Bruxelles!

Victoria uluitoare a Antenei 3, care şi-a trimis candidatul – Mircea Diaconu – în Parlamentul European, a umplut de bucurie sufletele a milioane de oameni, fericiţi că, în sfârşit, un biet cerşetor rup în cur, ca ei, a reuşit să ia mai multe voturi decât Udrea, cu toate poşetele ei de firmă. Nu toată lumea este însă fericită că actorul va fuma ca miliardarii la Bruxelles.

De pildă, imediat ce au auzit că acesta a luat, prin unele localităţi unde nu s-au descoperit încă apa caldă şi deodorantul, mai multe voturi decât toată Opoziţia la un loc, proprietarii de restaurante din capitala belgiană au intrat în panică. Fotografia lui Diaconu a fost deja afişată pe uşile mai multor localuri de lux, alături de poza unui alt personaj rău famat – „Poetul Gării de Nord”, cu specificaţia „Accès Interdit”.

„Am înţeles că domnul Diaconu e faimos în România pentru ţepele date prin restaurante scumpe. Comandă cele mai extravangante feluri de mâncare şi pe urmă pretinde că n-are bani, face scene melodramatice, se plânge că e un biet profesoraş amărât de liceu, pentru a stoarce lacrimi şi bani de la ceilalţi clienţi. De aceea, nu vrem să avem de-a face cu el, noi nu primim cerşetori, nici măcar dacă stau cu mâna întinsă şi spun poveşti lacrimogene. Noi suntem restaurant de lux, nu supă populară”, a precizat Jean Cassetoi, patronul unui restaurant bruxellez.

Proprietarii de restaurante se tem însă că, în ciuda interdicţiei, Diaconu va putea totuşi să se strecoare în localuri: „Ştim că e un maestru în deghizări şi îi place să facă pe blegul şi să se travestească în prost, aşa că am dat ordine stricte personalului de pază ca, dacă văd vreun bărbat cu moacă de mocofan, care stă cu mâna întinsă şi râde ca idiotul, fără motiv, să-l ia imediat la şuturi”.

 Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare