HomeActualitateModa anilor '90 revine

Moda anilor ’90 revine

Moda nu cunoaște vârstă, moda se transformă și revine continuu! Valurile modei trec și vin, lăsându-ne mereu surprinse de versatilitatea ei. Cine ar fi crezut că ne vom bucura din nou de minunații ani '90. Haine lejere, ținute neglijente, pulovere, geci, salopete, blugi din cap până în picioare, rochițe înflorate, volane, dantele, noul sezon le are pe toate. După atâta strâmt și mulat, în care orice cută în plus era un calvar pentru orice siluetă pretențioasă, în sfârșit a venit și sezonul în care, orice femeie – tânără sau bătrâna, grăsuță sau slăbuță, extravagantă sau clasică –  își poate alege cu ușurință o ținută potrivită.

Ce a venit nou legat de acest val din trecut este faptul că, astăzi ne putem cumpăra toate aceste produse online. Nu mai suntem constrânse de lipsurile materiale, de oferta săracă din magazinele tradiționale sau de deplasarea vreunei cunoștințe sau rude în străinătate. Acum puteți cumpăra moda anilor '90 online, plata cu cardul. De unde puteți să cumpărați? De la MAHONImagazinul online de haine pentru tinere și femei.

Și pentru că tot a venit vorba de modă, ce-ar fi să ascultăm câteva sfaturi de stil pe care acest brand nou de pe piața românească vi le oferă. Deoarece ”It's time to treat yourself!” (sloganul Mahoni), ce-ar fi să te uiți bine în garderoba ta și să selectezi toate acele piese vestimentare care îți amintesc de anii '90:

 – Geaca de blugi sau de piele din adolescență, când mama nu te lăsa să umbli îmbrăcată prea strâmt, ca să nu atragi atenția asupra formelor tele în dezvoltare

–  Pulovărul acela lărguț, cu model, pe care l-ai primit de la o mătușa, care se pricepea să tricoteze. Nu ți-a nimerit măsura, a crezut că ești tot așa de durdulie ca atunci când erai mică, dar a fost așa de bun și călduros.

– Ce să mai zic de salopeta aia mare de blugi, care, deoarece era atât de comodă, ai purtat-o până la uzare. Și ce tocituri și franjuri la modă are!

– O cămașă în carouri ai avut cu siguranță. Pune mâna și scotocește după ea, că-i trece sezonul!

– Mai ții minte rochița aia lărguță cu floricele?  Volănașele ei erau așa de draguțe! A rămas la fel de frumoasă și de … la modă!

Bocancii sau platformele sunt cea mai comodă încălțăminte. Chiar dacă, de atâta vreme, nu mai ai o pereche bună,  cumpără una noua, anul acesta este la mare căutare!

– O vestă tricotată sau din stofă este anul acesta în trenduri. Cu siguranță mai ai una în dulap de la mama sau…  de la bunica!

– Păstrează blugii de anul trecut, aia cu talie înaltă. Și dacă sunt și lărguți, chiar că ai dat lovitura!

Și… dacă nu ai găsit tot ceea ce căutai din ce e scris mai sus, nu dispera. La un click distanță se află soluția la problema ta. Intra și tu pe MAHONI.RO, dă share sau like paginii de Facebook și fă parte din categoria tinerelor și femeilor care, deși nu sunt victime ale modei, știu să își ofere mici momente de răsfăț!

 

Agenția Edcora oferă servicii de redactare și publicare Advertoriale și articole Blog

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare