Nicușor Dan, explicație pentru lipsa focului de artificii de Revelion: Cât timp voi fi eu primar, bucureștenii nu au nevoie de alte petarde!

de Laurenţiu Muşoiu , 03 ianuarie 2023
Nicușor Dan, explicație pentru lipsa focului de artificii de Revelion: Cât timp voi fi eu primar, bucureștenii nu au nevoie de alte petarde!

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a explicat motivul pentru care bucureștenii nu au avut nevoie de un spectacol pirotehnic în piață publică, în noaptea dintre ani.

Reacția edilului-șef vine, după ce mai multe guri rele au comentat că Bucureștiul nu a avut parte de un spectacol de artificii în centrul orașului, spre deosebire de celelalte capitale europene.

Primarul general a explicat însă că, de mai bine de doi ani, cel puțin, de când el conduce administrația publică locală, bucureștenii pot avea parte de petarde, în fiecare zi, doar cu ocazia unei simple vizite la sediul Primăriei Municipiului București sau instituții subordonate acesteia.

În plus, scântei ies zilnic din numeroase mijloace de transport în comun ale Societății de Transport București (STB).

Cei mai norocoși călători din Capitală au avut parte de spectacole pirotehnice în troleibuze ale STB, chiar și în mijlocul verii,

Nicușor Dan dă asigurări că, atât timp cât el se va afla în fruntea administrației publice locale, Bucureștiul nu va mai avea nevoie de alte petarde.

În acest context, edilul-șef a reamintit că va candida pentru un nou mandat de primar general.

Un al doilea mandat al său ar reprezenta într-adevăr cea mai mare investiție a unei capitale europene în petarde.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+