HomeActualitateNostalgic, Iliescu a chemat, din nou, minerii la București

Nostalgic, Iliescu a chemat, din nou, minerii la București

Știm cu toții că, la bătrânețe, ne amintim momentele glorioase ale tinereții noastre. Acesta este și cazul lui Ion Iliescu, întâiul emanat al Revoluției din 1989. Astfel, taica Ilici a redevenit hiperactiv, având foarte multă energie, de parcă ar fi pe alcaline.

Deunăzi însă, el a fost văzut cu o sacoșă de rafie în mână, trimis, probabil, de tanti Nina să facă cumpărături prin piață. La un moment dat și-a scăpat plăsuța cu cartofi și a început să țină celorlalți oameni discursul său din 1990, când chema minerii să facă ordine în țară și să ne scape de golani. Contactat, telefonic, de reporterii noștri, un psiholog ne-a menționat că o asemenea reacție se datorează, probabil, fricii și angoasei pe care Ion Iliescu le trăiește zilele astea. Mai exact, el se referă la acele vise recurente pe care fostul președinte le are, cu haite de procurori fasciști care îl urmăresc.

O explicație mai plauzibilă însă pentru comportamentul de la bătrânețe al lui Iliescu este nostalgia pe care el o simte pentru vremurile nu de mult timp apuse. Astfel, un alt psiholog a speculat că, de fapt, este foarte posibil ca, atunci când se plimba pe la Universitate, el să fi văzut că nu mai există rândurile de panseluțe plantate din 1990, fapt care a declanșat, cu siguranță, o reacție emoțională în sufletul său.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare