HomeActualitateNu se mai satură! Dragnea, acuzat că a luat...

Nu se mai satură! Dragnea, acuzat că a luat șpagă ca să țină rând la DNA și altor pesediști!

Convocat dis-de-dimineață la DNA, ca să înceapă săptămâna cu plin, Liviu Dragnea a fost nevoit să stea aproape jumătate de oră la coadă pentru a putea intra în sediul Direcției Anti-corupție. Președintele PSD a îndurat cu stoicism situația, spunând diverse bancuri porcoase cu Iohannis, ca să-i treacă mai ușor timpul. ”Așa e întotdeauna luni, e aglomerație, ne-au declarat surse din DNA. Îi chemăm de la începutul săptămânii, zicând să începem și noi săptămâna cu dreptul. Dar fac ce fac corupții ăștia și până vineri sunt liberi cu toții, – au grijă judecătorii, prietenii lor, de asta, și pleacă în weekend la palatele de la munte sau de la mare”.

De data asta aglomerația a fost și mai mare, întrucât, fiind 13 ale lunii, procurorii DNA s-au gândit că măcar azi politicienii penali vor avea ghinion și se vor alege cu mandate de 30 de zile. ”De-aia l-am convocat pe Dragnea azi, am sperat că o să-i aducă ghinion. Dar ți-ai găsit, după trei ore a trebuit să-i dăm drumul”, au precizat sursele noastre. Dacă de procurori a scăpat, cel puțin deocamdată, liderul pesedist n-a scăpat însă de huiduielile colegilor de la coadă. Aceștia l-au acuzat că ar fi luat șpagă de la alți membri ai PSD, să-i bage în față, ca să iasă mai repede de la audieri și să nu piardă somnicul de după-amiază.

”Noi suntem de la PNL și stăm aici de două ore, în vânt și ploaie. Cu ochii mei l-am văzut pe Dragnea când băga în buzunar un fișic de bani dat de un grangure pesedist din Olt, care fusese chemat la DNA dar n-a venit aici de dimineață, să se înghesuie cu noi, ci ca boierul, la ora 11. A făcut ce-a făcut și l-a strecurat Dragnea în față. Și a mai băgat pe încă vreo doi. Noi înțelegem că PSD e cel mai corupt partid din România, dar nici așa, să ia până și zile de arest înaintea noastră”, a spus, indignat, un penelist de vază, acuzat de spălare de bani falși și trafic cu fasole electorală. Același liberal a ținut să adauge: ”Nu m-ar supăra dacă ar ține rând la din ăștia grei, la alde Iliescu, la Năstase, la Ponta, dar el ține pentru toată plevușca lui de șoșonari pesediști din Oltenia”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare